Ti mennyi időre veszitek a tampont / betétet? Tehát egyszerre mennyi db van otthon?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 21:04
1/6 anonim válasza:
Nekem éppen van három csomag betétem, mindhárom más fajta. Anyukám hozott egyet, de az nem túl jó csak itthon használom, emiatt vennem kellett egy alwayst hogy ha megyek valahova akkor azt használok, és nagyon szeretem még a naturella betéteket, ha nem vérzek annyira akkor azt teszem be mert nagyon kényelmes. Tamponból egy csomag szokott csak lenni az is naturella. Plusz ezen kívül kétféle tisztasági betét szóval most nagyon sok van xD de amúgy arra szoktam figyelni hogy amíg kell ugye a betét akkor legyen itthon elég.
2/6 anonim válasza:
Veszek 1-1 doboz normált és minit, mikor elfogy pótolom..
Ki tudja meddig élek? Nem költök feleslegesen 🤣
3/6 anonim válasza:
Általában egy csomagot veszek mindenből, amit használok (mini, normál tampon, betét, tisztasági betét), ahogy fogy, úgy pótolom.
4/6 anonim válasza:
Én betárazok mikor a kedvencem akciós, olyankor 4-5 csomaggal is veszek. Szeretem gyakrabban cserélni, hogy ne üljek egész nap a vérben.
5/6 anonim válasza:
Minden hónapban veszek egy havi adagot. Mivel Libresse betétet használok,abból is a legnagyobbat ( ultra super plus talán),abból a dupla csomagos elég egy alkalomra (8 napos erős vérzéshez). Abból nem veszek azért kettőt. Esetleg egy kis csomag Libresse normal betét a menszi végére. Így is drága,nem tárazok be belőle. Ráadásul nekem nem is jó akármilyen az erős menszesz miatt.
6/6 anonim válasza:
Sok van itthon. Kb 5-6 csomag betét. Mind másmilyen, minden eshetőségre felkészülve. Amúgy is sok fogy, mert sokszor meg sem várom, h teljesen megteljen, ha már nem érzem frissnek cserélem. Vagy ha pl megyek valahova néhány órára, indulás előtt mindig kicserélem egy újra, még akkor is, ha csak pár csepp van benne, így elkerülhetőek a kellemetlen szituk. Én ezen nem szoktam spórolni, a lényeg, h ne érezzem magam kellemetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!