Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is szokott így jarni?

Más is szokott így jarni?

Figyelt kérdés
Alapvetően vékony testalkatú lány vagyok (173 centi, 53 kg kb). Ha eszem, akkor olyan nagy lesz a hasam, mintha terhes lennék! Pedig nem eszem annyira sokat... Jól esik. :/ Vagy lehet mostanában többet eszem a kelleténél, mert szinte minden nap este úgy érzem magam hasilag, mintha x hónapos terhes lennek... :( Nagyon idegesít. Sok folyadékot iszom, általában vizet. Kb egészségesen táplálkozom, de ma is megittam egy kakakot cukorral és sok cukros keksszel. De azért kb megvan az egyensúly, nagyon szeretem az egészséges ételeket. Más is fel szokott így puffadni? Mit lehetne tenni ez ellen?
2018. ápr. 30. 21:37
 1/4 anonim válasza:
56%
Alapvetően masszív fiú vagyok(180cm 80-86kg), de írom ami eszem bejut. Ha vékony vagy akkor valószínűleg kicsi a gyomor térfogatod ezért ami másnak átlag ételmennyiség az a te gyomrodnak egy adagban lehet hogy - mennyiségileg - sok. Amire még tudok gondolni hogy a "kakakot" valószínűleg tejjel iszod, a tej is okozhatja a puffadást ld. laktóz. Amit még tudsz tenni hogy nem egyszerre iszol sokat hanem mondjuk 20percenként kevesebben 75-125ml ill. Ha az "egyensúly" úgy van meg hogy darabig normálisan eszel aztán sz*rokat akkor próbáld meg úgy hogy normális étkezés után nemsokkal eszel valami szemetet. Ha nagyobb étkezések után nemsokkal eszel akkor lassabban fog szívódni a feldolgozott szénhidrát("cukros keksz") és így nem fog annyikat ingázni az inzulinszinted sem, bár ennek az utolsónak nincs valami sok köze a puffadáshoz, de a többit mindenképp érdemes. Majd írj privátba hogy hogy vagy, kíváncsi vagyok.
2018. ápr. 30. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg kevesebbet kellene ennek :/ amikor beteg vagyok es nem tudok sokat enni, úgy élvezem a lapos hasat.
2018. ápr. 30. 22:37
 3/4 anonim válasza:
Nem kell megfelelned senkinek, azért mert a fitneszplakátokon meg a filmekben vékony lányok vannak kockahassal nem kell hasonló elvárásokat támasztanod magaddal szemben. Nekem például kifejezetten tetszik amikor van egy kis + egy lányon. Ha zavar téged akkor kajálj gyakrabban kevesebbet meg ami még eszembe jutott hogy fűszerek ill. cukor és só hatása is lehet(részben). Majd írj üzenetet ha tapasztalsz változást, érdekel.
2018. máj. 1. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy plusz van rajtam, hanem nagy a hasam kaja után, nem a háj miatt, hanem fel van puffadva.
2018. máj. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!