Enyhül az endometriózis szülés után?
Sziasztok, van közöttetek olyan, akinek enyhült, esetleg megszűnt az endometriózisa szülés után?
Köszi szépen előre is a válaszokat!!
Miért, szerinted egy orvos nem lát valódi nőket vagy mi?
Egyébként olyannal még nem találkoztam, akinek szülés után elmúlt volna. Olyat viszont láttam, akinek terhesség alatt is rosszabbodott annyira, hogy szüléskor majdnem ráment a méhe (sajnos nem sokkal később ki is kellett venni), és olyat is, akinek szoptatás alatt kellett műteni miatta.
Sőt, hegendometriosist is láttam már nem egyet (császáros hegben és gátmetszésben egyaránt).
De őszintén kívánom, hogy neked javuljon/elmúljon terhesség után.
Nekem is valószínűleg a diéta sokat segít abban, hogy nem fáj. Az orvos is meglepődött.. Előrehaladott endo, most fedezték fel.
Nekem az orvos azt mondta, a terhesség javít rajta ideiglenesen. Olyat nem hallottam, h rosszabodna, ahogy a 2-és írta. Így lettem terhes most a doki javaslatra, termesztés úton, így qrvara remelem is, hogy a dokinak lesz igaza, mert kifejezetten javasolta a próbálkozást..
Ja és válaszolva:
Barátnőmmel sajnos szülés után újra előjött mostanra.úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!