Nektek a gyógyszerszünet hányadik napján szokott megjönni?
én vasárnap szedem be az utolsó és péntek d.e. szokott megjönni.de volt hogy csak szombat reggel.
Hétfőm már kezdem újra szedni,és kedden már csak pecsételés van. Nekem kb 3-4napig tart a vérzés
Én pénteken veszem be az utolsót, és kedd reggelre, tehát a szünet 4. napjának reggelén jön meg. Szerdán este már újra szedem a tablettát, és péntekig van meg, tehát igazából a szünetben csak az utolsó napon van meg, és utána még 3 tablettaszedős napon.
Nekem amúgy kellett 2 levél mire beállt, emlékszem az első levél után egyből vasárnap megjött, a szünet második napján. Aztán a második levélnél persze aggódtam, mert egészen kedd reggelig nem jött meg, de azóta szépen beállt erre a keddre.
Az enyémnél a tájékoztatóban egyébként azt írják, hogy ha egyszer kimarad, de rendesen szedted, akkor nincs ok aggodalomra, szedd tovább a kövi levelet, de ha már 2 hónapja nem jön, akkor kell elmenni a dokihoz.
Meg főleg az elején még kicsit összevissza, de egy 2-3 levél után már szépen be fog állni. :)
Nekem a 2-3. napon jön meg.
Amikor mást szedtem, akkor 4-5.napon.
Mióta most ezt a Dienillet szedem, azóta még a tabi abbahagyása előtt már pecsételek.
6-os voltam.
7-es, én is Ditinellt szedek, de nekem nincs ilyen problémám.. Lehet, hogy még nem olyan rég kezdted és ezért van csak. :)
Nekem mindig a gyógyszerszünet 5. napján reggel jön meg a megvonásos vérzés. Az én tájékoztatóm is azt írja, hogy átlagosan a 2-3. nap között jelentkezik. De nem vagyunk egyformák, mindenkire máshogy hat a gyógyszer. Az a lényeg, hogy a 7 napos szünet valamelyik napján kezdődőkön egy vérzés. Ez lehet a 7. nap is.
A következő levelet mindenképpen a 8. napon kell elkezdeni szedni. A vérzés többnyire ilyenkor még tart. Nekem a következő levél 1-2. szeme körül múlik el a megvonásos vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!