Fogamzásgátló abbahagyása után még mindig 0 libidó?
Most lesz 5 hónapja, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót, ugyanis teljesen tönkretette a libidómat, és kedvetlen is lettem. Már visszatértem kedvileg régi önmagamhoz, meg minden egyéb másban is, kivéve a libidómat. Szörnyen nincs kedvem se a szexhez, se ahhoz, hogy magamhoz nyúljak, pedig régen mindkettőt igényeltem elég sokszor.
Visszafog állni a normális libidóm? :( :(
És ha igen, mikor? Volt már mással is ez ennyi ideig?
Fogamzásgátlásra szedted vagy esetleg valami más miatt?
Lehet érdemes lenne kérni a dokitól egy női hormonpanelt. Lehet felborogatott valamit a tabletta.
Na, ezért nem kell gyógyszert szedni, nem te vagy az egyetlen, aki szív csak vele.
A mensid lassan helyreáll majd, a libidód meg akkortájt. Még egyelőre katyvasz van benn :(
Visszatértem az óvszerhez, lehet, hogy nem olyan, de nem éri meg tönkretenni a testemet csak azért.. :( meg nincs is értelme ennek, hogy ha szedsz valamit azért, hogy felszabadultabban szexelhess, aztán ez a valami veszi el tőle a kedved.
Már nagyon bánom, hogy szedtem, de senki nem figyelmeztetett, meg nem is tudhattam, hogy hogy fog hatni rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!