Fostos wc fölött cserélhetek tampont, vagy betétet?
Figyelt kérdés
Sajnos apám olyan, hogy napi többször hasmenése van. De ma már 4-szerre volt, most is. Ilyenkor fél óráig meg se tudod közelíteni a területet a szagtól. Most lefertőtlenítettem Domestossal, de előbb bejutott, mint én.
De nagyon elgondolkodtam, hogy nem higiénikus ilyen állapotban fistos wc fölé ülni.
2018. ápr. 21. 16:43
2/9 A kérdező kommentje:
Lehúzza, de a kefét nem ismeri
2018. ápr. 21. 16:46
3/9 anonim válasza:
Az elég gáz, ha a wc kefe számára ismeretlen tárgy. Moss alaposan kezet, és ilyenkor inkább a fürdőszobában cseréld a tampont. Természetesen zárt ajtó mögött.
4/9 A kérdező kommentje:
Egybe van a wc és a fürdő
2018. ápr. 21. 17:01
5/9 anonim válasza:
Hát ne ülj rá. Iskolában, munkahelyen is leulsz?
6/9 anonim válasza:
Miért fontos számodra, hogy pont a wc-ben cseréld ki a tampont, betétet ? Bemész a szobádba, kiveszed, beteszed. Az elhasznált cuccot becsomagolod és bedobod a kukába.
7/9 A kérdező kommentje:
Mivel a tampont cserét jobb a vécé fölött végezni, illetve ahjoz időzíteni.
2018. ápr. 21. 18:28
8/9 A kérdező kommentje:
Elkaptam a hasmenést...
2018. ápr. 21. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!