Petefeszek ciszta milyen tuneteket okoz?
Sziasztok!
Van nekem egy petefeszek cisztam, rutin vizsgalatkor kerult sor a felfedezesere UH-val. 12-en kellett volna megjonnie, jon is valami, de alig, eppenhogy, elenkpiros-rozsaszines, csak a wc papiron latszik. Doki azt mondta tozegafonya kapszula minden mennyisegben, zabalom is mintha kotelezo lenne, viszont most, h menstrualni kene a jobb oldalamon derek kornyeken tompan folyamatosan faj. Nem elviselhetetlen de azert erzem. Ez kb mikornfog elmulni?
Nekem eros gorcsoket okozott menzeszkor(hanytam is toluk ugy rament a gorcs az egesz hasamra)
Kesni nem kesett miatta es azon kivul,hogy a peteeres is fajdalommal jart a menzesz meg havonta kiutott 1-2 napra mast nem vettem eszre.
Nekem sosem mult el most,hogy babat varok is begorcsol neha de mivel sosem no nem csinalnak vele semmit.
A tozegafonyat azert mondja,mert valoszinu kicsit fel vagy fazva es mivel wc papiron latod gondolja,hogy pisileskor lep csak fel ez a problema...amitol mondjuk fajhat is a petefeszek....
Na de lenyeg a lenyeg ezeken kivul en nem tapasztaltam mast,nem kesett sosem a ciszta miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!