Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefeszek ciszta milyen...

Petefeszek ciszta milyen tuneteket okoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van nekem egy petefeszek cisztam, rutin vizsgalatkor kerult sor a felfedezesere UH-val. 12-en kellett volna megjonnie, jon is valami, de alig, eppenhogy, elenkpiros-rozsaszines, csak a wc papiron latszik. Doki azt mondta tozegafonya kapszula minden mennyisegben, zabalom is mintha kotelezo lenne, viszont most, h menstrualni kene a jobb oldalamon derek kornyeken tompan folyamatosan faj. Nem elviselhetetlen de azert erzem. Ez kb mikornfog elmulni?

2018. ápr. 16. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A ciszta alapvetően erősebb görcsöket okoz menstruáláskor valamint azon kívül is okozhat alhasi szurkálást, fájdalmat, vérzési problémákat. Ha kicsi, akkor még felszívódhat, gondolom ezért ajánlotta a doki a tőzegáfonyát, ha nagy akkor műteni kell, különben sok szövődménye lehet. Az is lehet, hogy most fakadt ki a ciszta, ha kicsit volt, és épp amiatt érzed ezt a fájdalmat. Gondolom pár hónap múlva vissza kell menned, ilyenkor ajánlott legalábbis mindenképp visszamenni a dokihoz pár ciklus múlva, hogy kiderüljön felszívódott-e vagy nagyobb lett.
2018. ápr. 16. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy mekkora csak azt, h nem akkora. Amugy igen, osszesen ennyi a tunetem. Megvan az alhasi szurkalas is neha, es egyertelmuen a jobb oldalon van. Esetlet a tozegafonyan kivuo van meg ra valami?
2018. ápr. 16. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Az is normalis, h menstrualni alig menstrualok? Mult honapban nagyob elhuzodott 2 hetig, verezgetett de nem olyan volt mint eddig, h 5 nap alatt letudtam. Most meg annyi se. Vercsikok vannak a wc papiron, pirosak is, neha rozsaszines de ennyi. Tamponon bugyin semmi.
2018. ápr. 16. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem eros gorcsoket okozott menzeszkor(hanytam is toluk ugy rament a gorcs az egesz hasamra)

Kesni nem kesett miatta es azon kivul,hogy a peteeres is fajdalommal jart a menzesz meg havonta kiutott 1-2 napra mast nem vettem eszre.

Nekem sosem mult el most,hogy babat varok is begorcsol neha de mivel sosem no nem csinalnak vele semmit.

A tozegafonyat azert mondja,mert valoszinu kicsit fel vagy fazva es mivel wc papiron latod gondolja,hogy pisileskor lep csak fel ez a problema...amitol mondjuk fajhat is a petefeszek....

Na de lenyeg a lenyeg ezeken kivul en nem tapasztaltam mast,nem kesett sosem a ciszta miatt.

2018. ápr. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!