Petefészek ciszta milyen tüneteket okoz?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:23
1/4 anonim válasza:
Nekem kb. 1 éve volt petefészek cisztám. Menstruációs görcshöz hasonlító fájdalmat éreztem az alhasamban, csak intenzívebb volt, mint sima görcs. Más tünetet nem tapasztaltam.
2/4 anonim válasza:
Google-petefészek ciszta-tünetei
3/4 anonim válasza:
Januárban volt egy éve, hogy műtöttek ciszta miatt. 5 centis volt mindkettőn. Azért fordultam orvoshoz, mert szinte elájultam a görcsös fájdalomtól, nem hatott 3 nospa sem. Nyáron kiderült, hogy kiújult, de csak minimálisan. Azóta is érzek tüneteket, néha erősebben szurkál, vagy olyan, mintha megcsavarodna egy pillanatra. Amikor vérzek, az első pár nap szörnyű.
4/4 anonim válasza:
Nekem a bal petefészkemben volt, nem túl nagy (kb 2x2cm-es), de nagyon fájt alul a hasam és a derekam és pont csak azon az oldalon. Olyan volt mintha kést szúrogattak volna belém. Petevezeték gyulladás is társult hozzá.
Műteni nem kellett, kaptam rá gyógyszereket és felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!