Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek ciszta milyen...

Petefészek ciszta milyen tüneteket okoz?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 1 éve volt petefészek cisztám. Menstruációs görcshöz hasonlító fájdalmat éreztem az alhasamban, csak intenzívebb volt, mint sima görcs. Más tünetet nem tapasztaltam.
2018. jan. 28. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Google-petefészek ciszta-tünetei
2018. jan. 28. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Januárban volt egy éve, hogy műtöttek ciszta miatt. 5 centis volt mindkettőn. Azért fordultam orvoshoz, mert szinte elájultam a görcsös fájdalomtól, nem hatott 3 nospa sem. Nyáron kiderült, hogy kiújult, de csak minimálisan. Azóta is érzek tüneteket, néha erősebben szurkál, vagy olyan, mintha megcsavarodna egy pillanatra. Amikor vérzek, az első pár nap szörnyű.
2018. jan. 28. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a bal petefészkemben volt, nem túl nagy (kb 2x2cm-es), de nagyon fájt alul a hasam és a derekam és pont csak azon az oldalon. Olyan volt mintha kést szúrogattak volna belém. Petevezeték gyulladás is társult hozzá.

Műteni nem kellett, kaptam rá gyógyszereket és felszívódott.

2018. jan. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!