2 hete vérzek,2 napja rosszulléteim is vannak. Mivel lehetne elállítani?
Nem múlik el 2 hete. Csütörtökön voltam nőgyógyásznál, megvizsgált+uh. Ez menstruációs vérzés, nem más okozza, azt mondta. A vizsgálat óta még jobban vérzek ez normális?
Tegnap óta már többször szédules jött rám, olyan furcsa a kozerzetem. Nagyon el vagyok keseredve h miért nem áll el a vérzés. Kaphatok vmi olyan gyógyszert amitol elall végre?Azt mondta az orvos ha a héten nem mulik el menjek vissza es megprobaljuk gyogyszerrel. Nem tudom mire gondolt. Már nagyon bele vagyok faradva. 2 hete verzek, elotte 1 hétig barnás folyasom volt. Mi lehet a bajom?:'(
Nekem is baj volt mindig a memzeszemmel, de nekem a pajzsmirigyem is bajos meg cisztam is volt nem is kicsi. Sok ver volt, sok napig. Aztan elkezdtem fogamzasgatlot szedni, es megvaltas. Lehet tulzas de meghalnek nelkule. :D
Regen super plus tamponnal birtam csak letezni, az is max 3-4 orat birt, most merfoldekkel jobb. Kevesebb, rovidebb. Igaz jobban gorcsoltem, de mostanra mar az is merseklodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!