Hogy tudnám "elmulasztani" vagy elállítani a menzeszem?
Figyelt kérdés
19. napon vagyok, erre elkezdtem barnázni és görcsöl a hasam. Persze, pár nappal wellness utazás előtt. :( Dokimhoz csak hetek múlvára van időpont. :(
Bármilyen praktika, tanács érdekel!
Köszi!
2016. máj. 5. 13:33
1/7 anonim válasza:
Erre nincsenek praktikák, módszerek, nem lehet és kész.
2/7 anonim válasza:
Viszont mindenképp érdemes majd meglátogatnod egy nőgyógyászt, mert nem egészséges, ha ilyen rövid a ciklusod. Ha pedig ez ritka alkalom, akkor is érdemes utánajárni, van-e valami betegség a háttérben, amiért ilyen hamar vérzel.
3/7 anonim válasza:
Nekem írt már fel nőgyógyász olyan gyógyszert, amivel el lehetett tolni a havivérzés idejét a nyaralás utánra. Persze nem szabad ebből rendszert csinálni, de egy-két nyaralásnál már éltem ezzel a lehetőséggel. A tabletta nevét elfelejtettem, de egy nőgyógyász biztos tudja.
4/7 anonim válasza:
Elmúlasztani nem tudod, de jelentősen gyengül, ha sok C-vitamint fogyazstasz. Tényleg sokat, én ha nagyon mennem kell valahova és éppen erős a vérzésem, előző nap 5-6 db 1000 mg-osat is elszopogatok, és ilyenkor másnapra enyhül. Viszont később behozza a lemaradást, erre számítani kell. Aminek ki kell jönnie, az kijön, nincs mese.
5/7 anonim válasza:
Ahogy az elozo irta. Bar melegvizben fogsz furdozni akkor mindegy mert a melegviz kitagitja az ereket es gyorsabban verezhetsz.
Tampont hasznalj es C vitamin!!!!:)
Jol fogod magad erezni igy is
6/7 A kérdező kommentje:
Elmentem egy éppen rendelő dokihoz és felírta a norcolut-ot, hála Istennek. :)
Köszi a válaszokat!
2016. máj. 6. 14:11
7/7 anonim válasza:
Remek :)
Szokást viszont ne csinálj belőle mert nagyon ártalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!