Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógász elmondhatja a...

Nőgyógász elmondhatja a szülőnek, hogy nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Nyilván anya nem jön be, de fogamzásgátlót szeretnék, mert nagyon rendszertelen a mensim. 16 vagyok, 6 és fél éve van meg, még mindig nem állt be. Nem vagyok szűz, anya nem tudja, mert barátom sem volt még, egy haverral történt. A dokinak nem szándékozok hazudni, de anya a végére be fog jönni, hogy megbeszéljük, mi legyen, stb. Az orvos szavaiból egyértelműen kivehető lesz hogy nem vagyok szűz? Vagy meg kell kérni rá, hogy ne mondja el mert anya nem tujda? Egy normális szülő ugye nem tesz fel ilyen direkt kérdést a dokinak?
2018. ápr. 11. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Te kis pitsa. :)
2018. ápr. 11. 19:23
 2/4 anonim válasza:
6%

Ilyen a szo.pás elméleti része.

A gyakorlati gondolom már megvan.

2018. ápr. 11. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Még hogy haverral, szép kis ribi lehetsz...
2018. ápr. 11. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Ha feltesz, akkor sem mondhatja el, mert létezik orvosi titoktartás is a világon.

Amúgy rendszertelen menstruációra nem kell fogamzásgátló, mert teljesen kiiktatja a ciklusodat és aztán majd 25 évesen fogsz szenvedni az ugyanolyan rendszertelen haviddal.

2018. ápr. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!