Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek hogyan mondjam meg a pasimnak, hogy még szűz vagyok?
Egy kapcsolatnak az alapja a bizalom es az oszinteseg...
Miert nem mered elmondani neki, ha igen csak komolyak vagytok? Ugyis eszre fogja venni, ha oda ertem
16 évesen inkább büszkének kéne lenned hogy meg szűz vagy, hiszen ezzel bekerültél a ritkaságok közé.
Ilyen korban meg szerintem egyenesen előny ha egy lány szűz még és nem nagyon lenne szabad semmit se befolyásolnia a kapcsolatotokban.
Komolyan mondom nem értem a mai világot és a felnővekvő fiatalokat.Ilyesmi normál embereknél normál kapcsolatban nem lehet probléma....Na mindegy.
Még jó hogy az ilyen tapasztalatlan fiúk miatt lehetősége nyílik a húszonéves korosztálynak beavatni a tini csajokat,vannak akik ezt jócskán ki is használják.Arról pedig ne is beszéljünk hogy mikor kezdik a nemi életet kislányok.13-14 éves korban? W.T.F.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!