Ha már megvan a mensim de vhogy elakarom mulasztani akkor jó ha vcitromot eszek? Vagy attól csk tovább fog tartani?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 21:24
1/11 anonim válasza:
jó, legalább eszel sok C vitamint....persze etől nem fog elmúlni
3/11 anonim válasza:
akkor ezredszer is.A menstruáció hormonális folyamat, csak hormonálisan lehet befolyásolni. A citrom nem hormon.
4/11 A kérdező kommentje:
lehet h hormonális folyamat de nekem eltolásában segitett a citrom.már elég sokszor.és mivel most agyon stresszeltem magam és most megyünk táborba így nemjött meg időben és nemakarok strandra menni úgy h megvan
2010. jún. 11. 21:44
5/11 anonim válasza:
Édes vagy :) - honnan tudod, hogy azért késett mert citromot ettél? - hidd el, semmi köze hozzá, csak véletlen egybeesés , ahogy az előttem szóló is írta, a citrom nem hormon, nem befolyásolja a ciklusodat!
6/11 anonim válasza:
placebo-hatás ;) googlizz rá, megtudod miért késett
7/11 anonim válasza:
Ha azt hiszed, hogy neked bevált, akkor miért kérded?
Egyébként ha működne, akkor télen a citromos teák időszakában senki nem menstruálna
8/11 anonim válasza:
:) :) :) ez nagyon jóóóóó! :) citromos tea = no havi baj :)
9/11 anonim válasza:
Ilyen egy elb...ott kérdést hogy lehet feltenni!Citrom...pf
10/11 anonim válasza:
Ha kipróbáltad már, és (te szerinted) használt az, ami senki másnak nem, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!