Valami baj van? Lehetek terhes? Miért jött meg előbb a megvonásos vérzés?
Figyelt kérdés
Roxanelle fogamzásgátlót kezdtem el szedni. 1 levél 3.hét 6.napján járok, ma még egy szem rózsaszínt kell bevennem és utána már csak fehér tabletták vannak. Miért jött meg egy nappal a fehér tabletták előtt? Ez probléma? Rendesen szedtem, viszon vele párhuzamosan penicill tartalmú antibiotikumot is kellett bevennem.
Lehet,hogy közömbösìtették egymást?
Vasárnap kiszakadt az óvszerünk,de nem mentek el bennem. Van miért izgulni? Szerintetek ha közömbösìtették egymást az már vasárnap megtörtént? Lehetek terhes?
2018. ápr. 6. 09:10
1/3 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy hatassal vannak egymasra.
Nem ismerem ezt a fogamzasgatlot, meg az az alatt valo teherbe esest, de ha terhes lennel, szerintem nem vereztel volna abszolut.
2/3 A kérdező kommentje:
5 nap alatt még nem termékenyülőst meg, szerintem ha pont úgy esik,attól még vérezhetsz.
2018. ápr. 6. 10:02
3/3 anonim válasza:
Ez csak egy módon derül ki. Terhességi tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!