13 éves lány vok, és az gond h tampont szeretnék használni, de nem tom h milyet. Jah és szerintetek milyennel kezdjem, es a kb hány óra hosszát birok ki vele?
ob pro comfort mini. :)
én is ezt használtam először.
max 6 óráig legyen bent, de inkább sűrűbben cseréld, mert minél tovább marad bent, annál nagyobb a fertőzés veszélye.
és csak tiszta kézzel nyúlj hozzá!
14L
lécííí ...írjatoook még...
jah és még szüz vagyok
szerintem is ob minit használj ha szűz vagy és még nem használtál tampont, a leírás egyébként egész jó amit mellékelnek hozzá, tartalmazza az összes tudnivalót, meg leírják, h hogyan kell felhelyezni.szerintem a menstruációd első három napjában ne menj vízbe, akkor még erősebb a vérzés, és lehet h rosszul ítéled meg h mikor kéne cserélni vagy ilyesmi.inkább mikor már csak enyhén vérzel, felteszel egy tampont és mehetsz is úszni.ha lehet ne a nyaraláson használj először tampont, előtte próbáld ki, tapasztald meg h milyen érzés, mikor kell cserélni stb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!