Igaz hogy ha sok cukrosat eszünk akkor előjön a hüvelygomba? Illetve később múlik el? Akkor most nem ehetek semennyi édességet? :S
Ez a klasszikus candida diéta mítoszból jön.
Nyugodtan egyél cukrot. Semmi köze a bőrfertőzésekhez.
Mielőtt valaki félreértené a cukorbetegeknek gyakrabban vannak megbetegedéseik de ebből nem következik az hogy a cukorevés gombát okoz.
Orvostanhallgatónak meg annyit hogy őt szaporítani kéne:) Egyre kevesebb ilyen van mostanában a hallgatók között aki még képes a kritkus gondolkodásra.
Orvos
Ez kicsit gusztustalan,de nem bírom kihagyni...
Ha esetleg a hüvelyébe szórja a cukrot akkor el tudom képzelni , hogy esetleg fokozza gombásodást.Egyéb esetben semmi esély. A bőr és a nyálkahártyák nem választanak ki bevitt cukrot.
Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz!
Fodrász
Várom a diplomákat
"Az élesztő mitől fut fel/kezd el dolgozni?"
A cukortól, amit bele keversz a kovászba.
Bocs, de az én barátnőm nem rak cukrot a puncijába (és más, ép eszű ember sem fog). Mellesleg nincs neked ebben valami érdekeltséged, hogy itt terjeszted a hülyeséget (csak a kiidézett mondatból gondolva, ugyanis ez a Candidások nagy szlogenje, ez a "magyarázat")?
"Laktam orvosi koleszban, ismerek sok orvost, nem jelent semmit sokszor ilyen jellegű kérdésekben a tudásuk."
Akkor kérlek, hogy írd, hogy melyikben laktál ill. mi a végzettséged. Ha az orvosokat akarod lehúzni, akkor ha beteg leszel, akkor ne fordulj hozzájuk, inkább fordulj fel.
végzős orvostanhallgató
Ui. : nem azért tanulok 6 évet, hogy hozzá nem értők kioktassanak
17:33-as orvos
Köszönöm a véleményét. Csak nem egy oktatóval futok össze ezen az oldalon? (végre tudom, hogy nem csak én vívok szélmalom-harcot)
a finomított cukor méreg! cukorrépa cukortartalma: 18%, a finomított cukoré 95%. a szervezetünk erre nincs felkészülve, a sok -sok felesleges cukor megerjed: oldott állapotban lévő nitrogénmentes szerves anyagok, többnyire szénhidrátok felbomlása élesztőgombák, hasadógombák által. (áááá, semmi köze a gombákhoz, ugye?)
gratulálok a 6 év butításhoz, agymosáshoz
jah, mégvalami, már bocs, de nem kell a cukrot a punciba önteni, ha megeszed, az benne van a SZERVEZETedben (amit azorvosok hajlamosak nem egészben nézni, csak egy-egy kiragadott szervecskéjét)
ne félj nem fordoluk hozzátok, még mielőtt megöltök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!