Utolsó vagyok: jaa, hogy attól előjön-e a hüvelygomba? Jesszus. Nem. Attól még nem lesz hüvelygombád.
2010. jún. 11. 23:14
12/33 anonim válasza:
Előttem szóló jól írja: A gomba cukrot eszik!
De ezer dolog kell még egy rendes gomba fertőzéshez ezen kívül, de a cukrot teljesen megvonni a szervezettől nagy butaság, szükség van rá, nem méreg, mint ahogy a hús sem az.
Sajnos a cukorbetegek valóban könnyeben gombásodnak.
2010. jún. 12. 00:39
13/33 anonim válasza:
Én nem arra gondoltam, hogy a cukortól jön elő, hanem, hogy ha van egy fertőzés akkor a sok cukor rossz hatással van rá.
2010. jún. 12. 05:43
14/33 anonim válasza:
Márpedig a "szintetikus" cukor igenis méreg! Nem méreg a gyümölcsökben lévő cukor, vagy természetesen a mézben, a stevia és még sorolhatnánk. Még a kenyérbe is fehér, finomított cukrot raknak. Ez méreg. És nem, erre a cukorra nincs szükség, ez csak Napóleon miatt ragadt ránk...:(
2010. jún. 12. 06:39
15/33 anonim válasza:
szintetikus cukrot te hol veszel? :D :D XD XD
2010. jún. 12. 08:53
16/33 anonim válasza:
Azért írtam idézőjelbe, mert a fehér cukrot akár annak is nevezheted.
2010. jún. 12. 09:48
17/33 anonim válasza:
"Márpedig a "szintetikus" cukor igenis méreg! Nem méreg a gyümölcsökben lévő cukor, vagy természetesen a mézben, a stevia és még sorolhatnánk. Még a kenyérbe is fehér, finomított cukrot raknak. Ez méreg. És nem, erre a cukorra nincs szükség, ez csak Napóleon miatt ragadt ránk...:(
"
látszik, hogy annyit értesz a kémiához....
"Azért írtam idézőjelbe, mert a fehér cukrot akár annak is nevezheted."
és még alá is támasztod, hogy iszonyat sötét is vagy
GRATULÁLOK
Kérdezőnek:
nem, az elfogyasztott cukor nem befolyásolja a Candidát
végzős orvostanhallgató
2010. jún. 12. 11:57
18/33 anonim válasza:
kedves orvostanhallgató, nem néznél át a fogyókúra rovatba? hátha észhez térítesz pár koplaló, hashajtózó, hánytatóst ;)
2010. jún. 12. 12:34
19/33 anonim válasza:
kedves orvostanhallgató(végülis, aki alig megy át, abból is orvos lesz)! Az élesztő mitől fut fel/kezd el dolgozni? Ha szerinted ennyire hülye vagyok, akkor miért nem számít a hüvelygombánál a cukor? miért nem mondod el? titok?
2010. jún. 12. 12:54
20/33 anonim válasza:
És mégegy dolog kedves Orvostanhallgató! A hüvelygomba nem egy és ugyanaz a "candidás vagyok" elnevezéssel, nem ezt kellene erősíteni a kérdezőben.
(Most én is írjam mindegyik diplomámat? Csak a sötétség mértékét illetően, de inkább nem, sötét van, nem látok...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!