Miért mondja azt a feleségem hogy megvan neki amikor nemis igaz? Ti csináltatok már ilyet?
Nem. 4-5 napig nincs szex akkor azt mondja megvan neki de tuti h nem.
1# Ha menstruál a gyógyszert eszi állandóan mert mindig nagyon faj neki. Rossz kedve van,hisztizik,nem akar sehova menni
Figyelj... 9 eve elunk egyutt a parommal es nekem se egyforma minden menstruaciom. Van hogy minden bajom van, es muszaj fajdalomcsillapito is. De van hogy meg se erzem szinte. Egyebkent meg kene hogy 7 ev utan legyen nemi kommunikacio koztetek azert... pl megjegyezheted neki hogy eszrevetted egy ideje konnyebben viseli azokat a napokat, ha mar ennyire ez foglalkoztat teged.
Amugy meg semmi ertelme nem lenne azt hazudni hogy megvan neki mikozben nincs is. Ha meg vmiert nincs meg, annak oka van, es akar az is lehet hogy nem szeretne hogy aggodj emiatt es azert nem mondja meg.
Mindenesetre nekem zavaros es erthetetlen az egesz. Ha nekem vmi problemam van azt mindig kozlom a parommal. Ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!