Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap masszázsra megyek, mit...

Holnap masszázsra megyek, mit vigyek?

Figyelt kérdés

Holnap megyek először masszázsra az Egészségházba. Neurológustól kaptam a beutalót. A vállamat, nyakamat és a hátamat fogja masszírozni egy férfi masszőr.

Kérdeztem, vigyek-e törölközőt, de azt mondta, nem kell semmit vinni. Azt viszont nem tudom, hogy ha le kell venni a melltartót, akkor mivel takarjam magamat, elől. Egyáltalán le kell venni?

2018. ápr. 3. 14:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt elborzadva hallom. 8 perc alatt elég keveset lehet tenni. De amit ő csinált, az annál is kevesebb. Hasonlítsd össze a leírásodat, hogy mit végzett, az eredeti leírásoddal, hogy mit kellett volna tennie az orvos szerint. Anélkül, hogy látatlanban elítélnék egy kollégát, azt kell mondanom, hogy ez a "nyomkodta egy kicsit felül" nem masszázs. Még 8 perc alatt is lehet olyan masszázst végezni, amely hatásos és megfelel az anatómia szabályainak (ha megnézel bármilyen oldalt vagy atlaszt, látni fogod, hogy ugyanaz az izom, ami a hátad felső részét és a nyakadat borítja, kiterjed a válladra is teljes szélességében.

Ezzel az a baj, hogy nem lesz hatásos, és benned is olyan képzet fog megmaradni a masszázsról, hogy az nem hatásos, holott csak kaptál egy alkalmatlan masszázst.

Nem szoktam ilyet mondani, de most szívesen megmutatnám neked teljesen ingyen, hogy milyen egy normális nyak-vállövi masszázs 8 vagy 15 percben is, csak gyanítom, hogy nem egy városban élünk.

(#4/#8 voltam)

2018. ápr. 8. 08:06
 12/12 anonim válasza:
0%
Kottont.
2018. ápr. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!