Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ettől a nagy melegtől késhet...

Ettől a nagy melegtől késhet a menzesz?

Figyelt kérdés

16 vagyok, de pontos szokott lenni +/- 1 nap, de nem több. Már 3 napja késik. Meg most beteg is vagyok, megugye ez a nagy meleg. :S

Mióta barátommal elkezdtünk pettingelni, azóta meg mégjobban félek...hiába mosunk kezet rögtön a dolgok után. Úgyhogy azt szívből remélem, hogy nem terhesség.:| :S

2010. jún. 11. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
késhet
2010. jún. 11. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Késhet bármi miatt. 3 nap az még semmi,nem is számít késésnek. Ha nem élvez a barátod a hüvelyedhez,nem ujjaz ondós kézzel,nem játszotok "csak egy kicsit berakom,majd időben kiveszem" játkot,akkor nem lehetsz terhes ne aggódj.
2010. jún. 11. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
nem szoktunk olyat, vigyázunk nagyon...tudja, hogy parázós vagyok :D
2010. jún. 11. 12:06
 4/4 Nyünyőkeee válasza:

Én is kíváncsi lennék,hogy késhet e a melegtől.

Nekem is van barátom.De rendszeresen védekezünk.

Nem áll fenn a veszély a terhességnek,úgy gondolom.

Úgy számoltam eddig,hogy attól a naptól kezdve,amikor megjön,onnan 28 napot.Általában mindig késik 1-4 napot.

Legutóbb úgy számoltam,hogy 29-én kellene.De már 5-e van.

Szóval ma már a 6.napja,hogy késik.

Viszont a megszokott kisebb görcsöléseim már érződnek,ami közvetlen a menstruációm előtt pár nappal már szokott.

De azért mint,bárki már,kicsit berezeltem.Tudom,hogy nincs okom a félelemre,de azért is szeretném tudni,hogy késhet e melegtől ennyit.

2012. júl. 5. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!