Mikorra foglaljam a nyaralást nehogy akkor jöjjön meg a lányomnak?
13 éves lányom 6 hónapja menstruál,általába normálisan jön meg neki mindik akkor mikor kell
De mivan ha pont a nyaraláson jön meg neki,nem szeretnem ha nyarálás alatt nem tundánk lubickolni
Akkor feldug egy tampont és lubickol vígan. A kis vállát el ne felejtse bekenni, nehogy megégjen.
Nem lesz semmi baja, körbemenstruáltam már a fél világot, hegyeken vizeken át.
Köszi
3. Tanácsokat szerettem volna csak hogy ti hogy oldjátok meg
Nem mer tampont használni,majd rábeszélem ha esetleg akkor jönne meg neki
Köszi a válaszokat
"Mikorra foglaljam a nyaralást nehogy akkor jöjjön meg a lányomnak?"
3-as válaszoló voltam. Pont ezért kérdeztem, amit, és azért másoltam ide.
Ha írod, hogy 6 hónapja rendszeres neki, te ismered a ciklusát, akkor mivel március vége van, nem nehéz kiszámolni. Fogamzásgátlót neki még ne!
Mi nem tudhatjuk, hogy te mikorra foglald le a nyaralást ez miatt. Számoljátok ki, és a köztes két hétre foglald. Te tudod, mi, mikor, merre, meddig. Ha minden kötél szakad, akkor marad a tampon.
Kb időzítsd középidőre.
Én 15 éve menstruálok, kb. pontos, de néha 4-5 nap ide-oda csúszka előfordul, így a nyaralás beteszem 13-14. nap körülre, akkor tuti nem jön meg, vagy elmúlik csúszással is. :)
Ha meg nem, akkor 1-3. nap nem fürdök, utána tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!