Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bp-en nagyon jó nőgyőgyászt...

Bp-en nagyon jó nőgyőgyászt tudtok (bőv lent)?

Figyelt kérdés

Miskolcon lakom, de itt a nőgyógyászokról igencsak rossz véleménnyel vagyok nem fogok neveket irni! Sajna ugy vettem észre hogy a 99% pénzéhes, és csak a terhes nőkkel foglalkoznak mivel abból pénzt kapnak, akik meg nemibetegek levannak nézve meg sz*rva! Velem kb ugy beszélt az orvosom mintha egy utszéli lennék, meg nem is nagyon érdekelte a betegségem felirt egy gyógyszert és kész! Fel se világositott! Csak HPV gyanus sejtet találtak, szóval még nem 100%, immunerősitőt irt fel!

Budapestre költözök, és egy értelmes normális okos orvost szeretnék, ha magánorvos az se baj!

Ha van köztetek olyan akinek volt már HPV-je az irjon tapasztalatot, előre is köszönöm a segitségeteket!

2010. jún. 11. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

A Magánrendelés menüpontban találod a tel.számot, ahol be lehet jelentkezni. Nem olcsó (egyébként mindenki ennyit kér), de nagyon jó.

2010. jún. 11. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:

SZTK-s , tehát ingyen rendelés: XXI.ker sztk-ban Dr.Zsolnay Bertalan. Amúgy a Szt Imre kórházban dolgozik, de nem tudom, hogy ott van-e ambuláns rendelése.

Csak jót tudok róla mondani, nyugodtan ajánlom!

2010. jún. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!