Melyik fogamzásgátlót ajánljátok? A nőgyógyásznál milyen kérdéseket kaphatok, ha mégis úgy döntök kiíratnék gyógyszert? Mire számíthatok, mit fog csinálni a nőgyógyász? Milyen kérdései lesznek?
Leveszi a rákszűrést.Elmondod,hogy fogamzásgátló gyógyszert akarsz kiiratni.
Esetleg a korod megnézi.Már manapság mindegyik csökkentett hormontartalmú.
Én már vén róka vagyok de nekem annak idején a háziorvosom írt fel.:)jó megjegyezte hogy nőgy.hoz kellett volna mennem.De felirta.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem azt írják ki amivel szerződésük van.Mert akkor annál több részesedést kap...
Szerintem.
Első vagyok:
Én a Yadine -t szedtem.Évekig.Semmi bajom nem volt tőle.De lehet màr nincs is forgalomba
De, még van. Én is azt szedtem mert csúnya volt a bőröm, és szép lett tőle. Nekem a bőrgyógyász írta fel. 3 év után abbahagytam mert a hasam és a csípőm egyre vastagabb lett, meg a combom is, holott nem eszek sokat és mindig vékony voltam. Valahogy egyre teltebb lettem tőle. Miután abbahagytam, pár hónap alatt visszaállt az eredeti méretem.
Megkérdezi van-e valami allergiád, betegséged, családban volt-e trombózis. Elküld vérvételre, épp a trombózis miatt. Ha hajlamod van rá akkor nem szedheted mert belehalhatsz. Sokan vérvétel nélkül szednek tablettát, ez nagyon veszélyes szerintem.
Te ne írass semmit, mert biztos teherbe esel mellette.
Hogy miért?
Mert, ha olvasni se tudsz, a betegtájékoztatót se tudod majd értelmezni és már megvan a baj.
Ha tudnál olvasni, nem ebben a kategóriában tetted volna fel, amikor kiírás előtt még fel is hívja a figyelmedet az oldal, hogy melyik erre a megfelelő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!