A párom nem akarja megérteni hogy nem szedhetek fogamzásgátlót, mit tegyek?
Dobd ki a barátodat!
Ha neki fontosabb a saját élvezete, mint a te egészséged, akkor nem elég érett egy párkapcsolathoz és nem szeret téged eléggé.
"megértem őt teljesen"
Ne haragudj, de olyan sötét vagy, mint az éjszaka. A párodnak fontosabb, hogy gumi nélkül dughasson és telibeszarja, hogy a fogamzásgátlótól trombózisod lehet. Ennek tetejébe te még meg is érted őt. Gyere le jóisten, embereket ennyi kevés ésszel.
Hát ne haragudj, de úgy vágnám ki a pasidat, hogy kettőt pattan a seggén. Kitenne téged egy trombózisnak azért hogy ne kelljen gumit húzni? Nem, nem kéne megértened őt. Neki kéne megértenie, hogy a foggátló az nem szőlőcukor, hanem kemény mellékhatásai vannak és nem szedheti mindenki.
Amúgy már lehet kapni szülés előtt is használható pici spirálokat. Én sem tudok foggátlót szedni és nekem mondta a dokim, hogy kaphatok ilyet, de még nem szántam rá magam.
"Mit tegyek?"
Dobd ki, ezt a hősszerelmest a p*csába, és bármit ígér ne fogadd vissza. Vagy azért, mert nagyon buta vagy mert nagyon önző, egyik sem jó.
Ha később mégis szeretnél fogamzásgátlót szedni lehet csináltatni vérből vizsgálatokat trombózis hajlamra. Nem biztos, hogy neked is van, mint anyukádnak, de enélkül tényleg ne szedd!
Génvizsgálat? Szerinted olyat csinálnak? Meg szerinted ha mégis, azt a TB támogatja?
De tudod ha ennyire nem tudsz a sarkadra állni és megbecsülni magad, akkor meg is érdemled, hogy ilyen önző f..szkalap barátod legyen!
Mellesleg nem csak trombózisod lehet a fogamzásgátlótól, hanem egyéb, más mellékhatásai is lehetnek. Amik miatt szintén kiderülhet, hogy nem szedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!