Elég kövér vagyok, csak szenvedek ebben a melegben, pedig még nincs kánikula. Más kövér ember ezt hogy oldja meg?
Figyelt kérdés
168 cm vagyok, 100 kg... Elég izzadós is vagyok sajnos. Depresszió is társul ehhez az állapothoz, nem túl szép így az élet, rosszul érzem magam ... Szoktam fogyókúrázni,de amit nehezen leadok azt könnyen is vissza is szedem. Így nem jutok 1-ről a 2-re, minden nap arra gondolok h legszívesebben meghalnék...2010. jún. 10. 20:13
1/2 anonim válasza:
7 kilóval kevesebb,és 10 centivel magasabb vagyok mint te,azonban énis úgy szenvedek:S Gyakorlatilag csak ülök és ígyis leizzadok.Nem oldom meg sehogy,elviselem.
2/2 anonim válasza:
Szia. én a 175 centimhez 87 kg vagyok én is szenvedek pedig én sokkal könnyebb vagyok mint te és bizony nekem is meggyűlik a bajom a meleggel. De ne aggódj amikro az ember izzad akkor vizet veszit és fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!