Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most nekem meg jött?

Most nekem meg jött?

Figyelt kérdés

Reggel amikor mentem a wcbe,észrevettem hogy a bugyimon valami pirosos-barna szinü izé volt.Azt olvastam hogy amikor megjön,akkor nagyon fáj a lánynak a hasa, de nekem eggyáltalán nem fájt. Meg még valami, hogyha megjön, akkor már tini leszek, vagy még mindig lány?

12l

2018. márc. 24. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A tini azt jelenti, hogy "teenager"=tizenéves, tehát már az vagy!

Igen, valószínű megjött, de elsőre nem feltétlen fáj az ember hasa olyankor, nekem nem fájt.

Szólj anyukádnak, kérjél tőle betétet!

2018. márc. 24. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
:) Igen, valószínűleg megjött, ami azt jelenti, hogy minden rendben, egészséges vagy! Egyáltalán nem fáj nagyon és mindig és mindenkinek. Ha megjön, akkor már nő vagy - de attól még lány (amíg férjhez nem mész, mert akkor asszony leszel), és tini is vagy (amíg tizenéves vagy). Az pedig, hogy most már nő vagy, azt jelenti, hogy teherbe is eshetsz, úgyhogy ne feküdj le senkivel egész addig, amíg úgy nem gondolod, hogy most már akár a baba is jöhet - mert 100%-os védekezési módszer nincs. Szólj az anyukádnak, örülni fog. :)
2018. márc. 24. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen megjött. A fájás meg nem mindig van és van olyan ember akinek minimálisan vagy csak alkalmanként fáj. Beszélj anyukáddal vagy egy női rokonnal.
2018. márc. 24. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Szerintem legalább még 20 éves koromig szűz akarok lenni:D
2018. márc. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!