Nektek mikor / hogyan / hol Jött meg az első menzeszetek? 12/L
Nem akarok furakodni, csak szeretnék hallani pár történetet.
Nekem még nem jött meg, de már jó lenne.
Örülj, amíg nincs meg :D
Én asszem 13 voltam és pont vidéken voltunk rokonoknál, Karácsonykor... természetesen minden bolt zárva volt -.- szóval úgy kellett betétet kunyerálni, és az "eseményt" meg ugye nem lehet szüneteltetni..
Na, még mindig várod? :D
Ne várd, örülj...! xD
Nekem 12 évesen jött meg suliban, asszem biosz óra alatt. Nem volt nálam semmi, és még a frász is kitört, mert anyám nem nagyon beszélt velem ilyenekről, szóval csak a többi csajtól tudtam ezt-azt.
Ja, volt még egy 'hogyan'. Nagyon. :D
Hetedik év elején, itthon, ujj nélküli maszturbalas utan (igen, mar ilyen koran kezdtem). Nagyjabol pár csepp lehetett, eppenhogy nyomot hagyott, de nagyon orultem neki (azota mar nem annyira).
Ez utan fel evig nem jelentkezett, majd sitaborban egy barlangmuzeumi latogatas alkalmaval varatlanul jott meg ujra, szerencsere anyukam csomagolt egy betetet nekem a taborba, de akkor ott nem volt nálam, a fehernemum igy atazott, de szerencsere az overalom nem.
Ez sem volt egy durva verzes, de erosebb volt, mint az elso.
Durva, fajdalmas verzeseim csak évekkel kesőbb kezdődtek.
10 voltam és pont a suliban :D
Tényleg adsig örülj, ameddig nincs. Tapasztalat ><
19/l
nekem múlt szombaton azóta van de nem érzem meg semmi. kkk.ase meccsen
12l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!