Csak én nem érzem magam kellemetlenül a nőgyógyásznál?
Nekem sincs gondom a nogyogyaszati vizsgalatokkal, tok mindegy idos fiatal ferfi vagy no.
Tudom hogy hibatlan az intim higieniam es azt is hogy nem szexualis indittatasbol matatnak, hanem mert muszaj orvosi indokbol, igy nem is zavar, nem feszelyez.
Te ilyen van,más meg más.
Hát én természetesnek nem tudom venni a dolgot,nekem a természetes a fogmosás,a fürdés,a munkába járás,boltjárás,evés,ivás stb.,:-)de nem az hogy szétterpesztett lábbal ott kell feküdni,és a legintimebb testrészedet kukkolja és benyúl a hüvelyedbe valaki majd a kacsát is beteszi.Nem mondanám hogy kellemes érzés,vagy hogy semmit sem érzek,mert nem igaz.
Pedig rendes az orvosom és nő és magán rendelésre járok ahol asszisztens sincs,hogy a vizsgálat is diszkrét legyen,ne legyen közönség,más ember az orvoson kívül aki közben látna.
Eleve én szégyenlős vagyok és én bizony érzem a vizsgálatot,már alsós koromba anyám se mászkálhatott be hozzám ha öltöztem vagy vetkőztem,mert zavar.
Az hogy nem feszengsz azzal semmi baj nincs,de a legtöbb nő igen is izgul,és kellemetlen neki az érzés is hogy le kell vetkőzni és sokaknak a vizsgálat is.
Pedig mint írtam jó orvosom van,nő,de nekem nem ez az élethelyzet a természetesen.Ez egyáltalán nem természetes helyzet.A minden napos dolgok a természetesek számomra,nem az orvoshoz járás,intim vizsgálatok,
Én előre kínlódom egy csomót, ott semmi bajom, utána boldogság.
De én mindenre ráparázom és halogatok.
Én sem, jó orvosom van, megbízok benne, normális és minden kérdésemre válaszol, vizsgálat közben meg beszélgetünk.
Először féltem, de ez a doki egy főnyeremény :)
Off:
Ercsyynek üzenem,hogy privát rendeléseken sok helyen nincs asszisztens vagy normális privát rendelésen,ahol van is asszisztens,az egy elkülönített(függönnyel vagy paravánnal elválasztott) helyen ül,nem lát a vizsgálóba.Tehát valami úton-módon a vizsgálóágy el van különítve,úgy van kialakítva,hogy ne lássanak oda.
Pont ezért járok privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!