Mit évő legyek? Abortusz vagy baba?
3 kisgyermekem van,8,7,5 évesek.
Védekeztem mióta a legkisebbet megszültem.
Erre most valahogyan tehes lettem.
Most vagyok 8 hetes.
És nem tudjuk hogy elvetessem vagy ne!
1 éve vettünk nagy családi házat.
Vállalkozásunk hogyis mondjam még hullámzik,de megélünk.
Igazából nem anyagi oka van a gondoljozásunknak,hanem hogy a mostani megszokott életünk megváltozik.
Ugye mostmát van egy kis szabadság a gyerekek ovi,suli.
Jogsit rakom le jövő hónaptól stb.
Ebbe az életbe nem tudom elképzelni egy új kis életet!
Na ez van ha az agyamra gondolok.
Ha a szívemre akkor pedig nincs min gondolkodni mert azt a 3 évet míg oviba megy kibírjuk.
Apa segít a nagyokkal.mostis.
Szerintetek?
Ja és még annyi hogy nem gáz a mai világban 4 gyeres család?

Ennek az egy drágának is ugyanúgy az édesanyja vagy mint annak a 3-nak. Ti egy család vagytok. Ők tudnak a terveidről? A az édes testvérüket tervezed elvetetni. Joguk van tudni. Nagynéném hasonlóan járt, csak neki 2 után jött egy 3. Azt vetette rl a saját kényelmük miatt. Mikor a nagyobbak kamasz korukban megtudták, hatalmas családi vita kerekedett belőle. Gyilkosnak nevezték az anyjukat, és hazugnak, mert egészen addig eltitkolta előlük. Azóta nem is felhőtlen a viszonyuk. Mind a ketten azt éltek meg, hogy ennyi erővel akár őket is képes lett volna az anyjuk eltávolítani. Csak ők éppen jókor voltak jó helyen. És mi van, ha nem...:(
Nezd, nincs egészségügyi kockázat. Az elmondásod alapján csak a "kényelmes" élet dominál a döntésedben. Kérdés, vajon megéri e emiatt egy új élet...
Lehet éppen ő fog majd 3 unokával megajándékozni és ott virrasztani melletted, mikor szükséged lesz rá. Megéri? Szerintem igen. Szerintem.
Jó egészséget kívánok Nektek !
Csodálatosak vagytok.
Milyen sok komment lett amíg nem voltam itt.
Úgy döntöttünk hogy megtartjuk.
A miénk!
De félek! :D
Újra azoktól a dolgoktól félek mint a másik 3nál,csak azt hittem a 3. Után már nem kell! :D
Szülés,hasfájás,éjszakázás...
Dehát hiszem hogy ennek oka van hogy így lettem terhes.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki írt nekem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!