Miért hisztiznek a lányok ha menstruálnak?
Hormonok?!
És póbáltál te már 5 napon keresztül vérezni?!
görcsölni miatta?!
Nem mindenki hisztizik, rám pl. abszolút nem hat a dolog, semmi problémám nincs semmilyen szempontból. S van, aki csendben szenved.
Egyrészt személyiség, másrészt a testet ért hatások függvénye, mi van. A barátnődet nyilván megviseli a dolog, ingerlékenyebb, szerencsétlenebb lesz, s nem olyan a hozzáállása, hogy ezt ne fejezze ki feléd.
De ha elemezni akarod, őt kéne kérdezni, minden nő más.
S persze simán lehet, hogy te is sokat rontasz a helyzeten, a viselkedését zavaró dolognak tartva s nem megértve, hogy neki esetleg rohadt nehéz.
Én nem hisztizek, csak ingerültebb vagyok. De akkor elmegyek sütni, az megnyugtat :D, meg persze hajlamos vagyok bármikor és bármin elbőgni magam :) - de NEM a páromon töltöm ki a dolgot, mert ő hoz nekem csokit meg sütit olyankor, megölelget, szeret.
Amúgy mert vérzik, fosik, görcsölnek még a belei is, gyengébb...
Nekem semmi bajom:) 26/N
Bar nem is faj szerencsere
Én is hisztis vagyok ilyenkor, de nálam annyit jelent, hogy siránkozok, hogy mennyire görcsölök, meg ilyenkor bújós vagyok, és könnyen elbőgöm magam dolgokon, amiken amúgy nem :D
Ezek a hormonok miatt vannak, mindenkit máshogy visel meg/terhel le. El kell viselni, más nincs :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!