Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet tudni, hogy ÁTLAGOSAN...

Lehet tudni, hogy ÁTLAGOSAN mikor menstruálnak a nők?

Figyelt kérdés
Tehát van egy körülbelül átlagos ciklus, vagy mindenkinél teljesen más?
2017. máj. 24. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem. Most arra vagy kiváncsi hogy egyszerre menstruálnak-e a nők?

És a ciklus nem ugyanaz a menstruációval. A ciklus az a két menstruáció közötti időszak. A menstruáció meg a vérzés.

2017. máj. 24. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy ÁTLAGOSAN mikor menstruálnak a ciklus meg ugye ez az egész "program" ami valamikor elkezdődik és véget ér.

Nem találtam a neten erről kimutatást, hogy kb átlagosan mikor, de a mai nap pl úgy érzem mintha minden nő menstruálna. Elég sok nő ismerősömmel vesztem össze, két hete meg az összes találkozni akart.

2017. máj. 24. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
:D fu de ostobasagot irtal.
2017. máj. 24. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosan 24-30 naponta kb 1 hétig, a kezdő időpont mindenkinél más.
2017. máj. 24. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nincs szinkronizálva, természetesen... Csak mert pár embernél pont összejött (ha összejött), a sok milliárdnál nem... Minden egyes nap menstruál nagyon, nagyon sok magyar nő, mégis mit gondoltál? A hold fázisait követi a dolog? :D
2017. máj. 24. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a hülye kérdést nekik is feltetted, el is hiszem hogy összevesztél velük :D
2017. máj. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!