Lehet tudni, hogy ÁTLAGOSAN mikor menstruálnak a nők?
Figyelt kérdés
Tehát van egy körülbelül átlagos ciklus, vagy mindenkinél teljesen más?2017. máj. 24. 14:16
1/6 anonim válasza:
Nem értem. Most arra vagy kiváncsi hogy egyszerre menstruálnak-e a nők?
És a ciklus nem ugyanaz a menstruációval. A ciklus az a két menstruáció közötti időszak. A menstruáció meg a vérzés.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy ÁTLAGOSAN mikor menstruálnak a ciklus meg ugye ez az egész "program" ami valamikor elkezdődik és véget ér.
Nem találtam a neten erről kimutatást, hogy kb átlagosan mikor, de a mai nap pl úgy érzem mintha minden nő menstruálna. Elég sok nő ismerősömmel vesztem össze, két hete meg az összes találkozni akart.
2017. máj. 24. 14:21
4/6 anonim válasza:
Átlagosan 24-30 naponta kb 1 hétig, a kezdő időpont mindenkinél más.
5/6 anonim válasza:
Nem, ez nincs szinkronizálva, természetesen... Csak mert pár embernél pont összejött (ha összejött), a sok milliárdnál nem... Minden egyes nap menstruál nagyon, nagyon sok magyar nő, mégis mit gondoltál? A hold fázisait követi a dolog? :D
6/6 anonim válasza:
Ha ezt a hülye kérdést nekik is feltetted, el is hiszem hogy összevesztél velük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!