Sárgás folyásom van mi lehet?
Egyes, neked mi a frász bajod van?
Kedves kérdező, egész nap sárgás folyásod van?
Egyéb panasz? Rossz szagú? Viszket?
Vagy esetleg csak a nap végén látsz egy foltot a bugyidon?
Sok fiatal lány van az oldalon, akik csak most tapasztalják ezeket a női dolgokat. Nem kellene mindenkire a frászt hozni, inkább megpróbálni tényleges segítséget nyújtani.
2-dik válaszoló köszönöm tényleg fiatal és tapasztalatlan vagyok
Hát inkább úgy mondanám , hogy egy nap elég sűrűn néha igen viszket hát pontosan szerintem szagtalan
Esetleg házi orvos nem tudna segíteni ?
Pld fel írni valamit rá ?vagy valami mindenképpen nőgyógyász hoz kell fordulni?
Ha csak egyszer viszketett, akkor azért nem kell fejvesztve nőgyógyászhoz rohanni.
A sárgára színeződés lehet attól is, hogy egy csepp pisi ott maradt valahol (fúj, nem fúj-előfordul).
Ha úgy érzed, hogy ez igenis eltér a megszokott és számodra normális állapottól, akkor menj nőgyógyászhoz (mint írták is nem kell félni), de várhatsz is pár napot, hogy változik-e.
A nők természetes folyása változik a ciklusuk során. Ha nálad ez most indul be, akkor nincs miért aggódnod. Továbbra is kövesd figyelemmel a testedet, és ha valamiben nem vagy biztos, kérj segítséget. Azért lenne jó szép lassan nőgyógyászt választanod magadnak, hogy a későbbiekben már nyugodtan fordulhass hozzá hasonló panaszokkal.
Nagyon szépen köszönöm :) mindenkinek a sok jó tanácsot sokat segített és azt is , hogy kulturáltan beszéltek velem ez sokkal jobban meg könnyítette a dolgot így könnyebben fel tudtam tenni a kérdéseimet és nem féltem attól , hogy ki röhögnek
Köszönöm .😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!