Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Büdös, sárgás folyásom miért van?

Büdös, sárgás folyásom miért van?

Figyelt kérdés
15 éves (szűz) lány vagyok. Az lenne a kérdésem,hogy miért van sárgás, néha kicsit sűrűbb állagú büdös folyásom?
2017. márc. 13. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Fertőzésed van, mindenképp orvos, magától nem múlik el sajnos és akár maradandó "sérülésed" lehet. Pl meddőség. Nem játék, én évekig húztam, megbántam. Ne félj az orvostól valószínű kúpot fog felírni. 23L
2017. márc. 13. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fertőzésed van. Erről nem Te tehetsz, sajnos bárhol összelehet kapni ezeket a bacikat, elég könnyen.

Mindenképp menj el nőgyógyászhoz, megfog vizsgálni, és kapsz kúpot, esetleg kenőcsöt is mellé. Tényleg ne félj Tőle, és ahogy az első is írja, ezekkel nem szabad játszani, mert nagyon komoly szövődményei lehetnek a jövőben.

20/L

2017. márc. 13. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Muszáj az orvos? Pont ettől félek,ezt akarom elkerülni.
2017. márc. 14. 06:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem muszáj, lehet hónapokig vakarózni. Csak nem érdemes. Miért nem akarsz nőgyógyászhoz menni? Nem harap.

20N

2017. márc. 14. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!