Potyi.nuni kérdése:
Az a kerdesem lenne, hogy mar jo par eve feheres sargas folyasom van! Mit tudok ellene tenni?
Figyelt kérdés
Voltam mar vele orvosnal, de folyamatosan csak kenocsoket es huvely tablettakat irnak. Persze mindig betartom amit az orvos ir/mond, de meg egy napra se szunik meg. Viszketek, buzos es neha meg eg is. Probaltam mar mindent amit tudtam de semmi.. Kerlek mondjatok valami jot ami mar bevalt...2017. febr. 7. 01:28
1/5 anonim válasza:
Hüvelyflóra tenyésztés, eredmény szerinti célzott kúra.
2/5 anonim válasza:
Milyen orvosnál voltál, urológia, nődoki vagy bőr ? Mindent betartasz a kencék tabletták használatával kapcsolatban, élsz közben nemi életet, bla bla bla ?
3/5 anonim válasza:
Valts orvost, figyelj jobban a higieniara, es a parodat is kezeltessek, mert mindig ujrafertoz.
Ahogy irtak, huvelyflora tenyesztes es celzott kezeles
4/5 anonim válasza:
Minden tabletta/kúp/gyogyszer másfajta fertőzésre vagy gombara van! Lehet teljesen félrekezel vagyis nem lehet hanem biztos!
Keress szerintem masik orvost!!! Ez nem játék.
Nekem is volt már de nekem a szagábol/állagábol megmondta mi az es amit felírt attól elmult.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2017. febr. 8. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!