Inzulinrezisztencia tünetei?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki ezzel küzd hogyan jött rà, mik voltak a tünetei?
Sajnos sok orvos nem tudj még mi ez a betegség. Én is hiába mentem a háziorvoshoz tüneteimmel csak sima cukorterhelést csináltatott az meg mindig jó volt. Nem is küldött tovább. Magán úton megcsináltattam cukorterheslést hol inzulint és nézettem akkor derült ki az IR. Majd mikor a diéta és gyógyszer után szerettem volna egy beutalót kérni endokrinológushoz nem adott, csak diabetológián,mert szerinte oda tartozik az IR... elmentem hátha kapok beutalót terhelésre,de sajnos ott sem adtak,elvileg nőgyógyász is adhat (ha akar).
Én is vékony vagyok és ir-es.
Az én tüneteim pattanásos bőr, sárga bőr a nyakon és a hajlatokban, száraz, eres szem, állandó falásrohamok, csillapíthatatlan étvágy, visszatérő gombás és bakteriális fertőzések, levertség, fáradékonyság, skinnyfat, ványadt test voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!