Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Inzulinrezisztencia tünetei?

Inzulinrezisztencia tünetei?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy aki ezzel küzd hogyan jött rà, mik voltak a tünetei?

#inzulinrezisztencia #endokrin betegsèg
2018. márc. 12. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sajnos sok orvos nem tudj még mi ez a betegség. Én is hiába mentem a háziorvoshoz tüneteimmel csak sima cukorterhelést csináltatott az meg mindig jó volt. Nem is küldött tovább. Magán úton megcsináltattam cukorterheslést hol inzulint és nézettem akkor derült ki az IR. Majd mikor a diéta és gyógyszer után szerettem volna egy beutalót kérni endokrinológushoz nem adott, csak diabetológián,mert szerinte oda tartozik az IR... elmentem hátha kapok beutalót terhelésre,de sajnos ott sem adtak,elvileg nőgyógyász is adhat (ha akar).

2018. márc. 18. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos engem is mindenhova elküldtek csak terheléses vizsgálatot nem csinálnak, mondván sovány testalkatú vagyok, kizárt, hogy IR-es legyek... A rosszulletek meg csak gyarapodnak es hajam mar gyakorlatilag nincs.
2018. márc. 19. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fb-on van több IR csoport, keress rá. nekem nagyon sokat segített a csoport, ott a tünetek alapján mondták,hogy valószínűleg IR, elmondták,hogy hol és milyen vizsgálatot kérjek, az egyik csoportban még orvos is van.
2018. márc. 19. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És sokan vannak akik vékonyak és IR-esek. Nem mindenki hízik.
2018. márc. 19. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is vékony vagyok és ir-es.

Az én tüneteim pattanásos bőr, sárga bőr a nyakon és a hajlatokban, száraz, eres szem, állandó falásrohamok, csillapíthatatlan étvágy, visszatérő gombás és bakteriális fertőzések, levertség, fáradékonyság, skinnyfat, ványadt test voltak.

2018. márc. 30. 12:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Kezelès alatt mennyi idő volt mìg elkezdtek javulni a tünetek?
2018. márc. 30. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
2-3 hét.
2018. márc. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!