Nem tudom mi van velem. Valaki járt már hasonló cipőben?
Az lenne a problémám, hogy jó pár hónappal ezelőtt voltam nőgyógyásznál felfázási tünetekkel, majd kiderült, hogy bakteriális fertőzésem van. Kaptam rá antibiotikumot, hūvelykupot majd a legvégére floragyn zselés cuccot a hüvelyflóra helyreállításahoz. Szépen rendbe is jöttem, de sajnos kiújult újra és újra.
Tüneteim a következők: pisilés végén égő, csípő érzés a hüvelybemenetnél. A hüvelyemtől befele kb 1-2 cm-re olyan borzasztóan ég, hogy már a sírás környékez sokszor, ha éjjel jön elő aludni sem tudok, ráz a hideg a fájdalomtól, remegek. Magán nőgyogyásznál március 30án van időpontom de addig nem bírom ki, a doki pedig sajnos nem tud hamarább beírni.
Valaki mondja meg mi lehet ez?? Folyásom semmi nincs, szaga sincs semmi, csak ez az égő, csípő érzés. Lehet hüvelyszárazság? Stressz? Milyen betegség az ami magától napokig tünetmentes, nem is érzem, hogy lenne valami, majd újra és újra előjön. Ezt már idegileg nem bírom, volt már valaki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!