Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom mi van velem....

Nem tudom mi van velem. Valaki járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy jó pár hónappal ezelőtt voltam nőgyógyásznál felfázási tünetekkel, majd kiderült, hogy bakteriális fertőzésem van. Kaptam rá antibiotikumot, hūvelykupot majd a legvégére floragyn zselés cuccot a hüvelyflóra helyreállításahoz. Szépen rendbe is jöttem, de sajnos kiújult újra és újra.

Tüneteim a következők: pisilés végén égő, csípő érzés a hüvelybemenetnél. A hüvelyemtől befele kb 1-2 cm-re olyan borzasztóan ég, hogy már a sírás környékez sokszor, ha éjjel jön elő aludni sem tudok, ráz a hideg a fájdalomtól, remegek. Magán nőgyogyásznál március 30án van időpontom de addig nem bírom ki, a doki pedig sajnos nem tud hamarább beírni.

Valaki mondja meg mi lehet ez?? Folyásom semmi nincs, szaga sincs semmi, csak ez az égő, csípő érzés. Lehet hüvelyszárazság? Stressz? Milyen betegség az ami magától napokig tünetmentes, nem is érzem, hogy lenne valami, majd újra és újra előjön. Ezt már idegileg nem bírom, volt már valaki így?

2018. márc. 12. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvoshoz menj el, nézesd meg a vizeletedet, hogy nem-e felfázás. Elvileg van náluk gyorsteszt.
2018. márc. 12. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Még a héten elmegyek családorvoshoz vízelet tesztre. Most már pisilésnél nem csíp, normálisan tudok viszont utána maradt az égő, csípő érzés a hüvelybemenetnél. Egész nap ég, csíp valahogy ki bírom aztán másnap már semmi tünetem, harmadik nap már megint úgy kelek, hogy ég, csíp a hüvelyem. Ez néha akár több napra elmúlik aztán a semmiből ismét elő jön. Már lelkileg is kivagyok, se szexuális életünk nincs a férjemmel, se azt nem tudom mitől van ez..😢😢
2018. márc. 12. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Élsz szexuális életet? Ha igen, és a párod nincs kezelve, akkor ő adja mindig vissza.
2018. márc. 12. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz? Budapesten tudok neked ajánlani dokit. Hasonló problémám volt, egy orvos sem tudott segíteni, írogattak mindenféle kúpot, de semmi nem használt. Végül találtam egyet, akinek a fertőzések a szakterülete és ő meggyógyított. Ha ég, lehet hüvelygomba is, nekem is csak égő érzés volt, pisilésnél is, a hüvelyemben is, már majdnem beleőrültem.
2018. márc. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!