Utolsó utáni próbálkozásom, utána feladom. Elvesztettem a hajam 2/3-át fél éven belül, találkozott már valaki vele így, ebben a formában?
Szóval kb az őszi hajhullással kezdődött egy diffúz hajhullás, ami főleg a fül feletti és fejtető részen a leglátvànyosabb. Megvettem az egyik legjobb hajvitamint, valamennyire mérsékelte a hajhullást. Közben az egész góckutatást megcsináltam, sztk-bab, majd magánnál is, sehol semmi eltérés csak a tesztoszteron egyik mellékterméke van határérték felett és gombát találtak a hüvelykenetben. Semmi egyéb panaszom nincs (kivéve mostmár a kőkemény depressziót). Szedtem Tricovelt, dm hajvitamint, vasat, d-e vitamint, magnéziumot, grapefruit mag cseppet. Másfél éve szültem, egy éve nem szoptatok, tehát ez már nem az. Ami miatt most ennyire megvisel, mert kezdem elveszíteni a reményt, hogy újra dús hajam legyen. Viszonylag sok babahajam lett a sok vitamintól, az utóbbi 2,3 hétben viszont mind elhullott! Komolyan a haj nagyrésze amit reggel kiszedek a fésűből, az egy elvékonyodott pár centis hajszál hajhagymástól. Ez a tartós hajvesztés első jele lenne?
Nagyon el vagyok keseredve. Már nem tudom úgy fésülni se, hogy ne látszódjon a fejbőröm. Viszonylag szép nő vagyok (vagy elfogadtam magam) de ezzel úgy érzem nem tudok együtt élni. Azt sem tudom kihez fordulhatnék még. Egyedül hajgyógyásznál nem voltam.
Oh, és még valamit kifelejtettem! A fültőből időszakosan indul egy fájdalom, de csak a jobb oldalon. Ott erősebb egyèbként a hajveszteség is. Biztosra vettem hogy a fogam, de azok rendben vannak, a fogorvos szerint ez ideggyulladás lesz inkább, menjek neurológiára, de laboreredményemben semmi gyulladásra utalót nem látott a háziorvos. Attól esetleg lehet?
szia, én sajnos nem tudok neked pozitívat mondani :( 3 éve hullik a hajam, pajzsmirigy és mellékvese problémáim vannak. A mellékvesém annyi férfihormont termel, amit a férfiak is megirigyelhetnének :/
Sok gyógyszert kipróbáltam már, kifejezetten férfihormonokra, és a pajzsmirigyre is szedek.Tavaly viszonylag lecsökkent a hajhullás de nem nőtt vissza semmi. Most pedig rosszabb mint valaha, csomókban hullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!