Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik szeméremajkam JÓVAL...

Az egyik szeméremajkam JÓVAL nagyobb mint a másik, rendbe jön?

Figyelt kérdés

Láthatóan nagyobb,mint a másik.

Egykor majd ugyan akkora lesz?Elégge félek.

15/L

2018. márc. 5. 22:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
38%

Azt hozzátenném, hogy szerintem ez undorító dolog, hogy a férfiak ilyeneken élik ki a vágyaikat. Én nem vagyok se perverz, se pasi.

Na, mindjárt jön az, hogy leszbi vagyok. Tény, elismerem, így ismeretlenből valóban perverznek tűnhet, de ezért elnézést is kértem, mert tényleg úgy jön ki így látatlanban. Igen, orvosként látnom is kell, miről van szó, csupán csak ezért kértem azt a képet.

Mindenféle hátsó szándék nélkül írtam. De miután elsőre be lettem állítva perverz őrültnek, onnantól még a segítő szándékom is elmúlt.

2018. márc. 15. 20:10
 22/23 anonim ***** válasza:
38%
Ja, miután megkaptam az első negatív reakciót a kommentelők köréből, utána egyből rájöttem, hogy ja, ő nem is lát engem. Onnantól már nem akartam képet kérni, mielőtt még azt hiszik, hogy még most is kérnék.
2018. márc. 15. 20:13
 23/23 A kérdező kommentje:

Én nem gondoltam semmit,főleg most miután ilyen kulturáltan válaszolsz.

Képet nyílván itt neten nem küldök senkinek ha orvos ha nem.

Köszönöm válaszodat!!!:)

Köszönöm a válaszokat!

2018. márc. 15. 21:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!