Az egyik szeméremajkam JÓVAL nagyobb mint a másik, rendbe jön?
Láthatóan nagyobb,mint a másik.
Egykor majd ugyan akkora lesz?Elégge félek.
15/L
Ne is küldj senkinek képet. Sok perverz undorító beteg állat. De azok se normálisak akik egy 15 éves lánynak egyből azzal jönnek hogy a szexben nem fogja zavarni. Idióta barmok.
Ne félj. Amúgy mindigis nagyobb volt vagy csak mostanában lett nagyobb?
Utolsó vagyok
Csak annyit látsz, hogy nagyobb, és nincs más tüneted? Mert nekem akkor kezdett megduzzadni az egyik, amikor bakteriális fertőzést kaptam el, utána már fájt és viszketett is. De ha nem érzel semmit, akkor alapvetően ilyen.
Nem fáj meg semmi,hát hirtelen "nagyobb" lett.De ma megfigyelgetve mintha a másik is kezdene hozzá nőni.
Köszönöm nektek a válaszokat:)
Jajajjjjj,eléggé bután kérdeztem.
Hozzá tenném hogy a KIS szeméremajkakról lenne szó.
Szia. Én vagyok az aki képet kért, bocsi, ha perverznek tűnt, ahogy egy előző kommentelő "kedvesen" megfogalmazta. Nem annak szántam, csak ebben dolgozom, gondoltam ránézek, de mindegy.
Ha hirtelen lépett fel a változás, mindenképpen, várakozás nélkül látogass meg egy orvost.
Én voltam aki "kedvesen" fogalmazott. És itt szerinted ki hiszi el neked hogy te ezzel foglalkozol vagy ebben dolgozol?
Tudod messziről jött ember azt mond amit akar.
Kérdező: már az elején azzal kellett volna kezdeni hogy kisajkadról van szó. Ne aggódj, semmi gond nincs.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!