Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik szeméremajkam JÓVAL...

Az egyik szeméremajkam JÓVAL nagyobb mint a másik, rendbe jön?

Figyelt kérdés

Láthatóan nagyobb,mint a másik.

Egykor majd ugyan akkora lesz?Elégge félek.

15/L

2018. márc. 5. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Ne is küldj senkinek képet. Sok perverz undorító beteg állat. De azok se normálisak akik egy 15 éves lánynak egyből azzal jönnek hogy a szexben nem fogja zavarni. Idióta barmok.

Ne félj. Amúgy mindigis nagyobb volt vagy csak mostanában lett nagyobb?

2018. márc. 6. 13:23
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, hogy nekem mennyivel nagyobb az egyik, vagy hogy mekkorák, de tuti biztos, hogy nekem sem egyforma. Ez van, természetes.
2018. márc. 6. 14:10
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó vagyok

Csak annyit látsz, hogy nagyobb, és nincs más tüneted? Mert nekem akkor kezdett megduzzadni az egyik, amikor bakteriális fertőzést kaptam el, utána már fájt és viszketett is. De ha nem érzel semmit, akkor alapvetően ilyen.

2018. márc. 6. 14:11
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem fáj meg semmi,hát hirtelen "nagyobb" lett.De ma megfigyelgetve mintha a másik is kezdene hozzá nőni.

Köszönöm nektek a válaszokat:)

2018. márc. 6. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Hirtelen nagyobb lett? Ezt nem nagyon értem. Ha valami hirtelen nő akkor ott gond is lehet. Namindegy, inkább mutasd meg anyukádnak, mint itt idegen embereket kérdezel.
2018. márc. 6. 15:41
 16/23 A kérdező kommentje:

Jajajjjjj,eléggé bután kérdeztem.

Hozzá tenném hogy a KIS szeméremajkakról lenne szó.

2018. márc. 6. 15:51
 17/23 anonim ***** válasza:
45%

Szia. Én vagyok az aki képet kért, bocsi, ha perverznek tűnt, ahogy egy előző kommentelő "kedvesen" megfogalmazta. Nem annak szántam, csak ebben dolgozom, gondoltam ránézek, de mindegy.

Ha hirtelen lépett fel a változás, mindenképpen, várakozás nélkül látogass meg egy orvost.

2018. márc. 14. 03:51
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

Én voltam aki "kedvesen" fogalmazott. És itt szerinted ki hiszi el neked hogy te ezzel foglalkozol vagy ebben dolgozol?

Tudod messziről jött ember azt mond amit akar.

Kérdező: már az elején azzal kellett volna kezdeni hogy kisajkadról van szó. Ne aggódj, semmi gond nincs.

2018. márc. 14. 08:47
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Kedves "kedvesen" fogalmazó. Nem kell elhinni, csak elég szégyen, hogy ilyen világot élünk, hogy nem lehet megbízni a másikban. És csak mondom, a "kedvességed" ellenére én nem pontoztalak le. Nyugodtan pontozz agyon. Úgyis manapság mindenki a pontokból él.
2018. márc. 15. 10:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, reális, orvos, de nyilván kép nélkül nem tud lehetséges okokat a leírt problémára... csak tudnám, hogy a pasiknak miért jobb az olyan kép amit így kapnak, mikor neten van egy millió amire kiverhetik.
2018. márc. 15. 17:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!