Miért lehetett 16 évesen szép nagy mellem, most meg szinte semmi? Akkor volt a legszebb a testem, azóta az arcom is csúnyult.
Én is így vagyok vele. A mellem akkora maradt mint 15-16 évesen, viszont még nőttem kicsit és mellé fogytam is sajnos. Az arcom is kissé beesettebb, már nem olyan "cuki" kerek. Szerintem ez a felnőtté válás része. Tornázással, kondizással javíthatsz a testtartásodon, kihúzva járj, ezáltal a melled elemelkedik a mellkasodtól és nem fog olyan hamar lógni.
Én így teszem, minden héten kétszer járok kondiba és minden este fél órát végzek gyakorlatokat otthon, fizikálisan nem nagyobb a mellem, de magabiztosabb érzetem van a testtartásom miatt, mintha nem kondiznék.
22
Én meg úgy érzem, hogy egyre jobban nézek ki a kor előre haladtával. A régi képeket nézve nem voltam ilyen jó formában:)
Változik az ember stílusa, külseje, de nem csak nálam megy ez pozitiv irányba. 30-40 évesen lehet te is jobban fogod érezni magad a bőrödben, mint most.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!