Késik a menstruációm, lehet probléma?
Figyelt kérdés
Mindig pontosan szokott megjönni, és nagyon félek hogy valami problémám van és amiatt késik. 3 napja kellett volna megjönnie. 1 hete volt felfázáshoz hasonló tünetem, ami eléggé fájt, de nem mentem vele orvoshoz. Akkor vagy felfázás volt vagy valamilyen fertőzés, de napokon belül elmúlt. Azért gondolom hogy felfázás volt mert a vesém is fájt, illetve nagyon kellemetlen érzés volt. A barátommal is együtt voltam, viszont mindig volt óvszer de még így sem ment el bennem.2018. márc. 2. 01:09
1/2 A kérdező kommentje:
Illetve pár napja olyan érzésem van, mint mielőtt meg szokott jönni, de valamiért eddig mégsem jött meg.
2018. márc. 2. 01:12
2/2 anonim válasza:
Simán késhet, nem vagy gép. Talán a megfázás is bekavart (azzal máskor menj orvoshoz.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!