Volina fogamzásgátlót kaptam enyhe IR elfedésére. Persze csinálom a diétát és mozgok, de a hajhullás miatt kénytelen vagyok szedni. Volt akinek bevált hajritkulásra?
Ha elhiszed, egészségedre.
De azt ugye tudod, hogy a hajhullást ez nem fogja megállítani és csak feleslegesen mérgezed magad?
Persze, az orvosoknak érdekük, hogy beszedd, hiszen havonta láthatnak és otthagysz felírásonként 5-10 ezer forintot :D
igenis van olyan hajhullás ill. egyéb probléma, amit csak hormongyógyszerekkel lehet kezelni. ez van.
a fogamzásgátló azonban max. enyhe esetekben hatásos, nálam pl semmit nem használt,pedig Dienillét szedek, ami antiandrogén. Ha nem szedem, vérszegény leszek az erős menstruáció miatt. Nem vagyok Ir-es vagy pcos, csak a mellékvesém nem működik rendesen, túl sok férfihormont termel. mivel ez egy olyan funkciós probléma ami valószínűleg gyerekkorom óta megvan, a diétával meg a sporttal nem tudok rá hatni. (egészségesen, ill. gluténmentesen étkezem társuló pajzsmirigy probléma miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!