P2 lett a citológiám, de szűz vagyok?
Figyelt kérdés
18L vagyok, életembe először voltam nőgyógyásznál, ahol azt mondta koromból adódóan már jó lenne csinálni. Korábban soha sem volt panaszom, de valahol azt olvastam P1 lenne a normál érték szüzeknél. E-mailben kaptam meg az eredményt az orvostól (magán), de nem értem, csak azt hogy P2 negatív. Most akkor mi van? Érdemes foglalkozni vele?2018. febr. 25. 20:19
1/5 anonim válasza:
Hívd fel és kérdezd meg tőle, el fogja mondani vagy telefonban, vagy megkér, hogy nézz be a rendelőbe. Nem mindig jut eszébe az orvosoknak, hogy nem mindenki érti az "orvosszöveget", ilyenkor rá kell kérdezni és elmagyaráztatni.
2/5 anonim válasza:
A P1 a legjobb, de a P2 még elfogadható. Simán lehet a tamponhasználattól is P2.
3/5 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni. A P1-es eredmény általában a szűz lányoknál fordul elő. A P2 azt jelenti hogy nem vagy már szűz (a te esetedben ez nem igaz) és lehet van valami gomba vagy kis fertőzés.
De persze, menj vissza és kérdezd meg.
4/5 anonim válasza:
Nekem p1 lett tavaly, pedig 10 éve élek nemi életet.
5/5 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, és nekem is P2 lett az eredmény. Bár én használok tampont, lehet amiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!