Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz vagyok még?

Szűz vagyok még?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy hosszu kapcsolatom csunyan ert veget, es lefekudtem a legjobb haverommal. Neki is az elso volt, ezert a hosszu elojatek utan nagyon hamar elment, eppen hogy csak betette es durr. Kb bennem volt 10-20 masodpercig. Viszont en ezt nem neveznem szexnek...nem vereztem, de lehet azert mert regota tampont hasznalok es elotte ujjaztak mar meg. Most megyek orvoshoz, ha megkerdezi mit mondjak? Vagy szuzhartya elszakadasahoz eleg egy behatolas is?
2018. febr. 5. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól függ,hogy szűz-e valaki,hogy mennyi időt töltöttek a puncijában,hanem,attól,hogy jártak-e benne.

Én sem véreztem,meg vagy millió egy nő a szüzességünk elvesztésekor.

Ha megkérdezi,akkor azt mondd,hogy nem vagy szűz.

A szűzhártya pár centire van csak a hüvely bejáratától.

2018. febr. 5. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy. Amúgy én sem véreztem.
2018. febr. 5. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Mindenképpen menj el orvoshoz, neki is jár egy kis nevetés.

Nem vagy már szűz kicsim, beléd rakták.

2018. febr. 5. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szűz- volt benned pasi, hogy merülhet fel egyáltalán benned hogy esetleg szűz vagy?
2018. febr. 5. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Csak a szűzhártyám nem teljesen tűnt el, ezért kérdezem...legalábbis én úgy látom még részlegesen megvan.
2018. febr. 5. 15:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hogyan nézted meg a szűzhárzyádat?
2018. febr. 5. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Ezért felesleges volt lefeküdni!
2018. febr. 5. 15:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Leültem a tükör elé, széthúztam és megnéztem...utolsó, elsőre nem mindenkinek sikerül olyan jól, de nyilván én sem erre számítottam
2018. febr. 5. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen szakad át az első alkalommal,ez a hártya rugalmasságától,vastagságától is függ.

Gondolj bele,mi lenne,ha mondjuk fél éves szexuális élet után sem szakadna át..Akkor ha megkérdezné a doki,hogy szűz vagy-e,azt mondanád,hogy igen??

Ha volt már szexuális aktusban részed,akkor már nem vagy szűz.

Függetlenül attól,hogy gyorstüzelő balféket fogtál-e ki vagy olyat,aki érti is a dolgát.

2018. febr. 5. 16:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kemény csaj vagy.A szűzhártyád nem szűnik meg létezni, akkor sem, ha nemi életet élsz. Plasztikai sebész össze is tudja varrni
2018. febr. 5. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!