Más is ennyire megszenved amikor megjön a havija? Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Amikor megjön annyira görcsöl a hasam, hogy sokszor még hányok is a fájdalomtól. De most viccen kívül. Mind egy mennyi gyógyszert szedek be nem múlik el csak amikor a vérzés is elmúlik. Borzasztó érzés mással is szokott így lenni vagy ez most kivételes eset? És ha igen mt tehetnék ez ellen?2010. jún. 8. 15:20
1/9 anonim válasza:
Hányni én még hál' Istennek nem hánytam, de a hányinger engem se kerül el egyszer se, és azt leszámítva, hogy ilyenkor szó szerint mindenem fáj, a legelső nap még -csak a poén kedvéért- hasmenésem is van. Ilyenkor 2-3 órán keresztül 4-5 percenként kell járnom wc-re. Ezért is kellett sajnos ideje korán fogamzásgátlót elkezdenem szedni, mert ez még gimiben elment (mert általában estefele szokott megjönni, és így kb. késő délután/estére tevődik ez a hasmenéses pár óra), viszont egyetemen már elég ciki lenne, ha épp hazafelé úton jönne rám a szapora... Szóval nyugi, nem vagy egyedül a szenvedéssel :)
2/9 anonim válasza:
Van, aki ennyire szenved igen. De látogass meg egy orvost!
3/9 anonim válasza:
igen, ez egy betegség: "fájdalmas menstruáció" a neve azt hiszem. kérdezz meg orvost, hátha tud rá gyógyszert, ami használ is. próbáltál már valamit? algoflex m-et esetleg?
4/9 A kérdező kommentje:
az a baj hogy gyógyszerallergiám van és csak nagyon kevés fajta gyógyszet szedhetek :S így elég nehéz megfelelőt találni legtöbbször szurit szoktam kapni a csípőmbe :(
érdemes lenne egy komolyabb vizsgálatra elmennem?
2010. jún. 8. 15:39
5/9 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz homeopátiás készítményekkel!
6/9 anonim válasza:
én egyszer annyira rosszul voltam, h elájultam a fájdalomtól:S a hányás nálam gyakori... fogamzásgátlót szedek, azóta sokkal jobb a helyzet. most nospa-cataflam kombó segít. előtte anya beinjekciózott valamit.(orvos)menj nőgyógyászhoz, az fel tud írni vmi brutális görcsoldót...
7/9 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül. Én a kezdetektől szenvedek, úgy mint te. Fogamzásgátlót is ezért kezdtem el szedni, de nem lett jobb a helyzet. Nekem egyedül a Flector por segít, ami kb 20 perc alatt el is mulasztja a fájdalmat. Viszont nem szabad túlzásba vinni, mert elég erős. Ha teheted próbáld ki, ez tuti h segít.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
2010. jún. 8. 19:51
9/9 anonim válasza:
én régen mindig elájultam és órákig feküdnöm kellett annyira fájt, mikor megjött, mióta fogamzásgátlót szedek teljesen elmúltak a tünetek.a betegséget fájdalmas menstruációnak hívják,más néven dysmenorrhoea,mint már valaki említette.nőgyógyásszal kéne beszélned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!