Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Komolyabb a baj? Mennyi az...

Komolyabb a baj? Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok kis mellű és talaltam most a balmellemben egy kis gümecs félét, a bal szélén van a mellemnek, nincs ott elszinezodes es nem faj, a bal mellem szelen van, nem nagy. Nincs mas tunetem. De kicsit parázok. Baratnom meselte hogy 14 evesen o is talalt valamit es beparazott de megnyugtattak h az a melle novekedese miatt van, aztan felszivodott. Nem tudom hogy nekem ez lenne e a helyzet így 19 vegen. Kedden megyek megnezetni. Kezdjek felni hogy valami komolyabb? (Nem volt mellrak a csaladban, nagyon rak sem, 1-2 esetben es az is eros dohanyzas miatt volt es tudorak,..., egeszseges ember vagyok, inni se iszok nagyon, nem dohanyzom, semmi karos szert nem fogyasztok, es nem ütöttem be) mennyi az esélye hogy komolyabb? Letszi ertelmes valaszokat varok, nagyon megijedtem. 19/L

2018. febr. 22. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon kicsi az esélye, de azért vedd komolyan! Ne hagyd, hogy lerázzanak, mint ahogy a szépségkirálynővel tették!
2018. febr. 22. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden mellben tapinthatók gümecskék, ilyen a mell anyaga. Általában a havi ciklushoz igazodva még növekedni-összemenni is szoktak. Ezeken kívül gyakori elváltozás a ciszta és a fibroadenoma is, egyik se veszélyes. 19 évesen nagyon ritka a mellrák, valószínűleg minden rendben van veled. De mindenképpen menj el orvoshoz, már csak a lelki békéd érdekében is.
2018. febr. 22. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak a mellben normálisan jelenlévő mirigyről van szó, esetleg ciszta. Mindenesetre dicséretes, hogy ennyire komolyan veszed és egyből mész orvoshoz! :)
2018. febr. 22. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Kicsi, de azért nem árt óvatosnak lenni.
2018. febr. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!