Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15/L Verzik es faj ha kakilok?

15/L Verzik es faj ha kakilok?

Figyelt kérdés
Nagyon felek. Mar egy ideje ez van de remeltem hogy elmulik. Mitol lehet, mit csinaljak? Annyira felek. El kell mennem orvoshoz? Egeszseges eszek, naponta 3L-t iszom. Mit csinaljak? nem lehet ra valami kenocs? Nem erzek semmi dudort.. segitsetek:( rakos lehetek ettol?

2018. febr. 21. 22:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Na mit mondott doki?
2018. febr. 22. 14:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy ilyen sokan irtatok!

A doki adott egy kenocsot meg egy kupot, de mondta hogy ha ez nem valik be akkor sebeszetre kell mennem. Egyebkent aki irt nekem uzenetet, kerdezve hogy a szekletem is veres e vagy csak a papir: csak a papir

2018. febr. 22. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Aranyér, nekem is néha van, próblj olyanoka enni, amik kicsit hajtanak, lazítják a cuccost.
2018. febr. 23. 10:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Mar minden rendben!:)

Ma csak egy nagyon kicsit fajt, szoval a kup megtette a hatasat. Koszi hogy ilyen biztatoak voltatok, kicsit tulreagaltam:D

2018. febr. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!