Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg? Az alkalmaz...

Miért nem jön meg? Az alkalmazasom szerint 10 napja késik.

Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon rendszertelen a menstruációm,volt már 21 meg 41 napos ciklusom is,de eddig sosem aggódtam mert nem volt barátom.Rendesen védekezünk,nem szakadt ki óvszer,a kezunkre is figyelünk hogy ne legyen rajta semmi.A peteeresem idoszaka után ami kb hét napos elvileg, arra rá Ket napra volt rózsaszín folyasom,de csak kevés és pár alkalommal.Akkor ezt vagy azzal tettem össze hogy vagy megsérültem belül vagy a leteeres miatt van,vagy pedig a mensi eloszele.De azóta se jött meg és nagyon aggódom,mert a beagyazodasos vérzés is hasonló ehhez.Soha nincs semmi tünetem mensi előtt,max.hogy csúnyább lesz a bőröm,az most is meg volt.Kesett már ennél többet is de aggódom.Gyanakszom arra is a peteeresem volt esetleg elcsuszva mert mikor az app írta hogy akkor van nekem, akkor nem tapasztaltam a higabb folyast ami szokott lenni csak később.Tesztet csináltam két nappal ezelőtt, egyértelműen negatív lett.Megis lehetek terhes?

2018. febr. 18. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel rendszertelen a vérzésed, lehet, hogy hormonális probléma áll a háttérben. Voltál már ez ügyben kivizsgáláson?
2018. febr. 19. 07:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem még nem,mert eddig betudtam a kamaszkornak.De már 18 vagyok. Tervezem hogy elmegyek,csak meg akartam várni míg megjön.
2018. febr. 19. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Összevissza ciklussal nem tudhatod meg semmilyen alkalmazásból, mikor van peteérésed, vagy mikor kéne megjönnie. A ciklusnak 21-35 nap közt szabad csak variálódnia, ha nemrég kezdtél csak menzeszelni, lehet természetes a 41 napos ciklus is még, de amúgy orvosi vizsgálatot igényelne a dolog. Az ilyen összevissza ciklusoknál mindig a peteérés időpontja variálódik, utána már a sárgatest miatt fix a 15 nap, tehát neked összevissza van a peteérésed. Ha a barátod spermája tuti nem került a hüvelyedbe, nem vagy terhes. Ha mégis volt kiszakadt gumi, "olyan" kézzel felnyúlás vagy alóváladék, ami mégis beléd jutott, akkor terhes is lehetsz, de a leírás alapján ez inkább a szokásos rendszertelenség a ciklusodban. Tényleg javaslom a dokit. Üdv, egy ötödéves orvosis.
2018. febr. 19. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Uuu köszönöm a válaszodat! Nagyon hasznos,ment a zöld pipa! Nem volt szakadt gumi és spermas kézzel sem nyulkalas,ami előfordulhatott az max az elovaladekos kézzel való nyulkalas volt,de mindig figyelünk rá,megtoroljuk,és nem rémlik egy eset sem amikor nem így tettünk volna. A 41 napos ciklus igazából csak egyszer történt de hát az is megtörtént.Ami egyedül szabályosnak mondható az az hogy vagy négy vagy öt napig szokott tartani a menstruációm.
2018. febr. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!