Mi lehet a hüvelyemben, vagy ez tényleg csak a méhszáj?
Figyelt kérdés
Ahogy benyúlok kb 5-6 cm-re érzek egy nagyon kemény golyót, olyan mint egy cseresznye vagy dió, és így alá fölé mellé be lehet nyúlkálni. Fent érzem, nem teljesen középen inkább jobbra.. A hüvely ugye belül ilyen rücskös, ez meg sima, es mintha egy pici hasadást éreznék rajta de ez nem biztos.. Nagyon megijedtem, mi ez? Nyomásra amúgy nem fáj.2018. febr. 16. 00:24
1/6 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy leharapja az ujjadat :D
2/6 anonim válasza:
Magadtól kezdtél ott kutakodni vagy parod mondta hogy erez ott valamit?
Amugy pedig, nem tudom mi lehet de a leírásod sem pontos...
"Olyan mint egy cseresznye vagy dio" ezek azert elegge kulonboznek. Megis akkor melyik?
Egyebkent orvos tudja csak megmondani hogy mi az. En innen nem tudom megnezni/megerinteni hogy mi lehet.
Ha kivitelezheto kuldj rola kepet valahogy.
3/6 anonim válasza:
Igen, az a méhszáj lesz. Akkor se ijedj meg, ha a ciklusod folyamán változtatja az elhelyezkedését. Peteérésnél magasabban, mensi alatt alacsonyabban is lehet
4/6 anonim válasza:
Ez a méhszáj! A ciklus időszakától illetve még több minden mástól is függ, hogy mikor mennyire van mélyen.
Hány éves vagy, hogy még csak most ismerkedsz a testeddel?
5/6 anonim válasza:
Igen, ez tényleg csak a méhszáj....
6/6 anonim válasza:
Ciklustól függ, hogy milyen kemény, illetve lent, vagy feljebb helyezkedik el. Ne piszkáld, ez a méhszájad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!