Egy szőrgolyó vagyok. Mit tegyek? Nagyon szégyellem.
Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem kamaszodni azóta ez van sajnos. 13-14 évesen elkezdtem borotválni a hasamat, nem tudom hogy jó ötlet volt-e vagy sem. Az a baj, hogy rajtam még a "pihék" is sötét színűek mert eleve sötétbarna a hajam, szemöldököm is. A lábam nagyon brutál szőrös, ehhez jön a combom, fenekem, hasam, melleim körül... Szerencsére az arcom nem, bár egy pici bajuszom van. Utobbit nem akarom leszedetni mert akkor megerősödik és nagyon látszódni fog. Úgy utálom emiatt a testemet és hiába borotválom magam... A hasamon látszik akkor is ha frissen van borotválva. Epilátort csak a lábamhoz használok de néha ott sem tudom elviselni mert fáj. Voltam már orvosnál, pcos gyanús vagyok. De hiába derítenek ki valami betegséget, a szőrre szerintem nincs megoldás. Hogyan fogadhatnám el vagy mit tegyek? Párom 4 év alatt még soha nem látott meztelenül pont ezért, nem is mondtam neki hogy mi bajom van. Azt se engedem neki, hogy normálisan megsimogassa a hasamat vagy combomat mert egyszerűen érezni lehet, bár már biztosan érezte. Sose tudom elengedni magam. Nyáron is folyton hosszúba vagyok, bikinit már gyerekkorom óta nem hordtam. Mit tegyek? :(2018. febr. 14. 10:30
1/6 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok egyébként...
2018. febr. 14. 10:31
2/6 anonim válasza:
Nem fog megerősödni a bajszod a gyantától. Ha nem akarod borotválni a hasad, akkor szőkíttesd ki. Amúgy ha pcos gyanús vagy biztos kaptál rá gyógyszert... És ruhában szoktatok szexelni?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kaptam rá gyógyszert. Fogamzásgátlót akartak adni de végül a korom miatt nem adtak én meg többet nem mentem vissza. Most kezdtem el járni egy másik orvoshoz. Attól, hogy nem látott még meztelenül az nem azt jelenti, hogy nem szoktunk semmit se csinálni. Sötétben is lehet, nem csak világosban :D
Egyébként ennek már mindegy a szőkítés mert sajnos nem csak pár szálról van szó és érezni lehet. Meg látni is, hiába szőke :(
2018. febr. 14. 13:00
4/6 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok, csak én most vagyok annyi,mint amikor te a hasadat elkezdted. L.
5/6 anonim válasza:
A PCOS-t mindenképp gyógyszerrel, mozgással és másfajta étrenddel lehet kezelni, akkor fog elmúlni ez a probléma.
6/6 anonim válasza:
Pcos-t mindenkeppen gyogyszeres kezelessel kezelik, az a szorzeten is segiteni fog. Javaslom a gyantat, az tenyleg nagyon szepen megritkitja, vagy ha van esetleg tartalekod a lezeres szortelenites is hatasos, ugyan nem olcso de egy ev alatt szinte teljesen eltunik a szorzet. Nekem legalabbis a honapjam nagyon durvan szoros volt, mindig borotvaltam mert nem birtam megvarni amig megno, igy szinte napi szinten borotvaltam. Es utana mentem a lezeresre, ez tobb kezeles sorozat kb fel ev alatt voltam 3-4x es most nem is no ott szor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!